Den med HBK matchen

Jaha, dags att blogga igen kanske? Ja kör på de då. Livet fungerar som de ska, saknar min snygging så jag håller på och bli galen :/ Fast åker ju faktiskt upp till honom om typ 5 dgr, så de är fruktansvärt najs! Stannar 13 dgr :D Bara mysa en massa, me like!

Fikade i stan me syrran och kusinerna i torsdas, väldigt trevligt =) På vägen dit träffade jag en mamma från stallet som jobbar med Fastighetsmäkleri. Vi pratade lite om hur de va, vad vi gjorde osv. Så frågade hon helt plötsligt efter jag sagt att jag letar jobb att hon faktiskt hade tänkt lite på mig och undrade om jag kanske skulle vara intresserad av att hjälpa henne någon helg sådär ibland när hon har husvisningar. Javisst sa jag och började genast drömma mina fastighetsmäklar drömmar igen :D dem fanns ju faktiskt långt innan jag ens hade tankar om att gå informationslogistik. Så hon fick mitt nr och sa att hon skulle ringa mig när hon behövde hjälp! Helt underbart ju :D För övrigt så blev den dagen bara bättre, kollade resultatet för duggan jag skrivit tisdagen samma vecka. Den hade jag ju äntligen klarat. Så med andra ord va den dagen fruktansvärt bra :D
Träffade Sebastian också, världens bästa killkusin =) han tyckte jag skulle följa med ut på lördagen. Och eftersom jag inte varit ute på år och dar (känns de som) så nappade jag på det.

Lördagen blev väl ganska bra, hans tjejkompisar va väl inte alltför roliga så kom väl aldrig riktigt in i gänget. När de sedan började prata gymnasietiden va de liksom kört för min del, då övergick jag helt till o bara prata me Sebbe...Vi kom till bull's där jag träffade björk, trevligt =) satt me dem en liten stund. De skulle dock vidare till Mårten, hade väl ingen lust att lägga ut alltför mkt pengar så drog bort till Cafeét istället. Första gången, va väl helt ok stämning där. Halv 2 bussen hem närmade sig, drog me mig sebbe som sällskap och min hicka för att köpa nattamat..kom i säng vid 2 eller något..rätt skönt..kl 5 samma eftermiddag begav jag o brorsan in till Örjansvall eller Ullevi som jag så fint döpte om den till..Äh va fan, alla kan göra fel :P HBK - BK HÄCKEN njaa, de gick väl kanske sådär för HBK känner jag. 4-0 till HÄCKEN va väl inte jättebra kanske..

Så nu sitter jag här, har käkat frukost. Ska snart ut o hämta posten, sen får jag ta tag i rummet och kanske söka lite fler jobb. Samtidigt som jag längtar till fredag :D

Den med nya uppdateringar

Jaha, va ett tag sen sist. Har hänt en hel del :) Jobbat som vanligt med en massa extraarbete som kommer bli goa pengar sen. Ett extra tillskott i kassan på skatteåterbäringen som satt otroligt bra =) haft semester 1 vecka uppe i karlskoga med fest och festival.

Hela sommaren har bestått av att jobba, varit en dag på stranden...semesterveckan uppe i karlskoga var välbehövlig dels för att få vila upp sig lite från jobbet samt att få träffa mattias igen efter uppehåller på ca 1 månad...första halvan av veckan va lugn med lite hemmakvällar hos daniel o erika...sen på onsdan va de dags att gå på festivalen Putte i Parken kort och gott PIP...sjuukt kul, många häftiga artister..träffade också nina, mattias ex..otroligt trevlig o rolig tjej, vi hade hur kul som helst :D hoppas på att träffa henne fler gånger :) söndan åkte jag o mattias tåg ner..han stannade i 2 veckor vilket va väldigt välkommet, egentligen skulle han bara stannat 1 vecka..men som sagt 2 veckor säger jag inte nej till =) åkte bort till ljungby o fixade lite me 240in...sen i fredas va de dags för besiktning, gick väl bättre än vi trodde...kom därifrån me 6 2or...som tur va enkla 2or och som fixas fort.
sista jobbdagen va i fredas, rätt gött faktiskt..så nu blir de till att söka jobb som bara den under tiden som man går hemma o dräller hehe...hade vart jävligt gött att få flytta ihop me mattias så fort som möjligt :) plugga på logistiken får jag väl göra också..

mattias åkte hem idag, sen får vi väl se nästa gång vi ses igen..hoppas på snart iaf :) de va en liten uppdatering iaf..de är väl i stor del vad min sommar har bestått av..

RSS 2.0