Inget speciellt.

Jaha, idag är ännu en av mina lediga dagar...Skööönt!! =) har dock lite småfix som ska göras, fixa tid för att få recept till mina ppiller, åka till hyresbostäder och fixa så att mattias också står med på kontraktet yaaay!! :) sen baka en sockerkaka och bröd till mig själv..

ikväll blir det ev att vi åker över till johannes och viktoria med den nybakade sockerkakan och fikar lite, trevligt trevligt :) beror väl på hur de andra känner sig, viktoria som har sin första jobbdag idag =) de löser sig nog, om inte annat har jag och mattias en otroligt god sockerkaka helt för oss själva ikväll ;);)

blir ganska lugnt i helgen, jobbar både lördag och söndag så de blir inget festande för mig inte. Har iof inte hört ngt om ngn fest heller så de är ju lugna puckar då! Jag och mattias har börjat prata om att ev byta in min bil mot något nyare och som inte drar lika mycket som min lilla almera gör..kommer dock bli svårt att skiljas från den :O har vi kvar den till december har jag haft den i 4 år =) menmen, jag är sugen på en nyare almera med turbo i men mattias vill inte alls ha en sån bil till...vi har också funderat på en golf IV (turbo såklart) är helt såld på turbo bilar nu, aldrig mer än "vanlig" bil igen...turbo är ju så kul att köra :D:D älskar att köra 740in, den är så grymt kul man känner verkligen när turbon sätter in hihi och dumpljudet ska vi inte tala om ;) oooh, de gör mig knäsvag och jag får alltid ett megaleende när mattias kör och dumpen sätter in ;)

men som sagt vi får väl se, att byta in Filifjonkan är ju inte direkt någon brådska hon rullar ju fortfarande som hon ska :)

Påsk

Nu var det visst påsk igen, tanken var också att vi skulle åka till elmia imorgo men pga ekonomiska skäl blir detta alltså inte av :/ äsch, de kommer ju ändå nästa år också! Så tror vi klarar oss ändå :)

Hade lite påskfest igår med kompisarna, drack inget då jag skulle jobba idag. Men trevligt var det ändå, fullkomligt äääälskar när någon (läs Mattias) vet att den har gjort fel och fjäskar satan för att få en på bättre humör ;D vilket hände igår, mjuknade upp till slut mot honom och kvällen blev fantastiskt rolig =)
åkte till jobbet idag, hinner vara där 10 min innan en TL kommer och frågar om man vill kompa hem för det ringer så lite och det var 95 påskillade på att ta samtal :P passade på att kompa hem så tar mina 5 timmar på onsdag istället. Gött, idag ska det städas, diskas och tvättas..Får väl också baka något gott, blev allt lite sugen på det =) iaf bröd till mattias..

för övrigt händer det inte så mkt, blir födelsedagsfest imornkväll för linda som fyller 18 =), plus en tripp till örebro med danne och jennifer, på söndag är det påskmiddag hemma hos svärföräldrarna. Annars är det som sagt väldigt lugnt, har för övrigt också redan hunnit tjäna ihop 145kr i provision. Ibland ska man ha tur när kunderna ringer in själva och vill ha mobilt internet. Så vart både en nyteckning och en förlängning plus ett datapaket till mobilen hehehe! De e najs! ska slå mitt eget rekord så ska försöka sälja för minst 700 denna månaden...

Wish me luck! Ah juste, blir ju Alice i underlandet på måndag i 3D med MinnaLinn, Nils och Mattias..Me like!

Ha de najs!



Juste igen, HBK kom igen från förra matchen..De vann med 4-0 mot Åtvidaberg!! GÖTT! Nästa match att se fram emot blir HBK - Malmö FF på tisdag =)

RSS 2.0