En ganska lugn helg

Jag och mattias tog ett rejält ryck och städade upp resten av rummet i lördas innan Morgan, Bettan o Nathalie kom hit på besök..trevligt drack lite kaffe och åt på Pink..sen var det bara att ta det lugnt, så vi sov middag en stund..sen va de fest =) bilder kommer snart :) för en gångs skull blev de rejält drag här på ettan..alla va kalas :D vi skulle gått ut, men när vi kom så långt så gick de inte att hitta mattias körkort...allt va mitt fel då jag lagt de på tv bänken efter att jag använt de på dagen..sen kunde vi verkligen inte hitta de och vi började bråka rejält..till slut hittar vi etuiet borta vid datorn..
så vi gick aldrig ut...kan ju också tilläggas att körkortet låg bakom datorbordet...

söndan va lite jobbig den första timmen, men efter lite vatten och en ipren va man en  vanlig människa igen...dagen va lugn på ett sånt där härligt sätt =) tittade på en massa filmer och myste :) bland annat min favorit Djävulen bär prada och dessutom fick vi äntligen sett på Twilight...OH MY GOD!!!! ska lätt se uppföljaren när den kommer ut =) den va så otroligt sjukt bra..så nu ska jag verkligen köpa böckerna och läsa dem :D:D

sen när vi la oss slog allt till och jag blev dunderförkyld, så jag sov inte sådär jättebra denna natten...men de är väl lite bättre idag, får se hur de är ikväll...hoppas de är lugnt imorn iaf..Toarullen är min bästa vän för tillfället :/

en hel del plugg den här veckan..en hemtenta och 2 case som ska göras...ja, semestern är väl över hehe....

Sådär härligt fredas seg. . .

jaha, vinnaren av Let's Dance 2009 är korad..lite förvånande men samtidigt kul att de va Magnus som vann, helt otroligt egentligen att man av hans storlek kan dansa så bra haha :P ser ju nästan ut som dunderklumpen när han kommer gåendes..najs när man fick se tillbaka blickarna, vart helt kär i Lailas klänning från när de körde rock tema...WOOOW!!! GE MIG :D:D:D
Funderar på om man skulle ta och byta upp sig till ett VISA kort inom en snar framtid, har blitt lite väl många försök till köp där jag vart tvungen till att ha ett VISA kort..så sagt o gjort, de får bli ett sånt snart =) vill kunna handla de där 2 snygga tunikorna på bubbleroom :D

Mattias har gått ut till verkstan igen för o hjälpa nicklas byta koppling, orkade inte riktigt...så de blir lite mys för mig själv i sängen med Bonnie Tyler =) mm, vilken röst! Love it!!

tenta plugg. . .

Sitter i soffan tillsammans med Mattias...jag tentapluggar och han skriver på sitt ex jobb, trevligt..man kan förena nytta me nöje..mysigt o sitta lite sådär halvtrångt i soffan =) för det mesta går det alldeles utmärkt att plugga, men sen kommer de ögonblicken när mattias förvandlas..från att lugnt sitta still i soffan och skriva till en person som är hög på kaffe och därmed har en koffeinhalt i blodet som inte är av denna värld..

man skulle nästan kunna säga att han får lite dampryck emellanåt haha =)han fnittar som en 5 årig liten tjej och gör grimaser haha :D men jag älskar han ändå, jag får ju dessutom lite skratt attacker i min pluggstund när han får sina ryck haha =) så inget ont som har ngt gott med sig, som de så fint heter :)

annars då...helgen har bestått av plugg, dock inte så mkt som jag behövde kanske..men jag känner mig faktiskt rätt säker på denna tentan :) får väl se hur de går..avklarade ytterligare 1 kurs i fredas..Jag e på gång, nu jävlar betas kurserna av en efter en!! =) samtidigt som jag flitigt besöker ladoc:s hemsida för o kontrollera att poängen registeras, dock till mitt stora förtret har ingen av mina avklarade kurser lagts till i spalten under avklarade kurser än...men men, till slut ska väl även dem infinna sig där =)
nästa vecka är jävligt najs :) inga lektioner alls!! har dock en hemtenta i infodesign som ska skrivas, men annars är den go =)

därefter är de besök upp till karlskoga hela v 15 antagligen, beror väl lite på om man kan skippa onsdagens föreläsning o labb...men de ska nog inte va några problem, får la göra den me gu08 nästa vår om de skulle va så annars...sen på lördan den veckan blir de elmia för hela slanten :D som jag har längtat..blev ju inget förra året :/ menmen..

Dreamcatcher

Tittade på den ikväll, en av Mattias favvoböcker..(Stephen King som skrivit för övrigt, om ni inte visste de) som de allra flesta vet är han ju kungen bland skräck/thriller författarna..så jag vart ju nervös från början och hoppade till för minsta lilla i filmen..till slut vart mattias irriterad och sa åt mig att skärpa mig..sagt och gjort, jag gjorde de..sansade nerverna, OCH se de funkade faktiskt :D:D otroligt bra film, och jag tänkte faktiskt köpa boken och läsa den, alla hans böcker för övrigt..

såg även klart på Låt den rätte komma in igår kväll, men den vågade jag faktiskt inte se hela på :/ så den kan jag inte uttala mig om..men men, nu har han sett den och nu är den ur världen...under tiden ska jag gotta mig me Luftslottet som sprängdes sjuuukt spännande..den blir nog snart utläst, sen borde man kanske också ta sig en titt på Twilight böckerna, många som säger att dem är bra...men de kanske man ska ta till sommaren när man har tid att läsa? :) bara ligga ute i trädgården o pressa me en bra bok o en kall läsk, eller på stranden för den delen också =) så mkt bättre kan de inte bli, eller jo mysa me mattias slår ju förståss allt ;D

Nu har jag en massa böcker att läsa, haha..jaja, de är bara o beta av dem en efter en samtidigt som man läser kurslitteraturen ....suuuuck...tenta nästa vecka i Informationssäkerhet och IT- juridik...de fixar vi fint =)

Rapportskrivning och tentaresultat

suttit uppe på skolan hela förmiddan o tragglat igenom rapporten som skulle in idag..efter en del flum blev vi till slut klara me den och så kunde den skickas in...fick reda på tentaresultatet från affärsutvecklingstentan, men kände inte för o kolla resultatet i skolan, va knappt jag våga kolla de när jag kom hem..men wihooo! jag klara de fint =) nu är den kursen också avklarad! :D gött mooos..

mys me älsklingen också =) ligger inne på kims rum, medan kim o kallin spelar castle chrasher..otroligt jobbig musik haha :P film ikväll mysigt...

vill utomlands o bara ligga på en strand o lata sig..inte helt fel =) ge mig en sådär 25000 så hade jag lätt dratt iväg me mattias :D

gött, slutar den 24 maj :D

va hemma i helgen o firade morsan :) fick den efterlängtade Luftslottet som sprängdes, nu kommer jag äntligen få reda på hur de slutar..sjuuuukt spännande iaf :) skulle bra gärna vilja se Män som hatar kvinnor..
träffade elin också...stack till bob o spelade biljard o bowling...elin spöar skiten ur mig på biljarden...sen ramlar jag dessutom de första jag gör på bowlingen där för övrigt både mattias o elin spöade skiten ur mig...men vi hade kul ändå =)

hem den 2a april o träffa hanna o angelica som vid 8tiden dagen äntligen återigen landar i sverige efter 3 månader i australien...naajs =)

Usch :O

Hmm..jag och Mattias hade precis gått o lagt oss igår. Vi låg och pratade en lång stund sedan skrämmer han mig. Varpå jag blir så rädd att jag gömmer mig under täcket och börjar gråta. Han vart inte förberedd på att jag skulle bli så rädd, så hans reaktion va att han började asgarva, de gick så långt att även han började gråta (Dock inte av samma anledning som mig ofc) De gjorde mig bara arg, att han skrattade så han grät (samtidigt som det var väldigt skrattretande) och när man är arg och man VILL vara arg för en liten stund. Då ska ingen komma och försöka få en att skratta, men allt som oftast får dem ju en att skratta varpå man kommer på att man skulle vara arg...man blir nu ännu argare än innan, den andra personen i fråga anstränger sig ännu mer för att få en att skratta...Så håller de på så, till slut orkar man inte va arg och man skrattar istället med den andra personen!

Ni vet sådana där hemska filmer som man kan hitta lite överallt på internet, framför allt har man kunnat se dem b l a på AFV där amerikanska pappor säger åt sina barn att de ska stirra riktigt intensivt in i datorskärmen för att se vad som sker. Efter några sekunder hoppar det upp ett sånt där äckligt zombie liknande ansikte och skriker, ungarna blir ju så klart skit rädda och springer därifrån...
Ungefär så gjorde Mattias, jag visste ju att han var där. Men jag va inte beredd på att han skulle skrämma mig, så de är ju klart som korvspad att jag skulle bli rädd. Fast varken han eller jag vart väl beredda på att jag skulle börja gråta haha. Därefter får han ju försöka lugna ner mig i 1- 1½ timme för att jag är så hysteriskt rädd sen han skrämde upp mig. Ja de gick väl rätt så bra.

Jag: Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! (samtidigt som jag hulkar och snörvlar)
Mattias: Jamen du gör ju båda delar (asgarv) jag gråter ju också...

Suck, nu är jag helt slut..Suttit me rapporten hela kvällen, äntligen klar och har skickat den till både Mats och opponent gruppen...Ska bli så otroligt sköööönt när den här kursen är avklarad!!

tjohooo!

yaay :D äntligen fick jag rida igen efter 3 veckors uppehåll...o dessutom hade jag min älskade KARRO i hoppning ;D fy sjutton va jag gillar den hästen...hur härlig som helst :)

vi hoppade 4 hinder på volt som "tvingar" in hästen att verkligen lära sig vänta och lyssna på ryttaren :) gillar sånna övningar, speciellt när jag rider karro, för de är alltid en utmaning me henne...eller iof är de alltid en utmaning att ha henne i hoppning eftersom hon är så feg :/ men de gör de bara ännu roligare när man lyckas övertala henne att de inte är ngt farligt alls på andra sidan..fick riktigt fina rundor på slutet :D

ikväll blir de mys o se till att mattias pluggar som han ska hehe...najs bajs! imorn kommer becka upp o hälsar på KF, kul kul =) skönt o slippa va ensam tjej igen...har visserligen inget emot de eftersom alla killarna är så goa här i korridoren..

juste...KF fyller ju 26 idag =) vi kidnappade honom me ögonbindel o kungakrona på..sen körde killarna en liten runda i ljungby me han för att han skulle tappa bort sig :P sen hamnade vi på nålen där vi grillade =) mysigt men huuuuuuur kallt som helst :(

RSS 2.0