Fail . . .

. . .aah, skojja inte! :O kliver upp kl 6 som jag gjort hela veckan för att göra mig i ordning för att jobba, kommer dit. Tio i 7 när jag ska få fram när min rast och lunch är står det FREE. Nu tänker ni nog, nää det gjorde hon väl inte?! Oh yes, I did! Jag åkte till jobbet på min lediga dag suck, hade kunnat jobba och vara ledig imorn istället. Men kände att en dejt med kudden var faktiskt inte så fel imorse, så jag åkte hem igen haha. Hoppa ner i sängen till Mattias och somnade om :)

För övrigt har jag och Mattias fått tillökning i familjen. Lilla Doris har hittat hem till oss, en drygt 1 årig grå katthona :) som sprungit borta vid värmeverket i karlskoga i ca 2 veckor innan hon kom till Karlskoga Djurklinik. Där de försökte hitta ett hem åt henne då katthemmet i Kristinehamn var fullt. Hon hade hamnat hemma hos Veronika och Linnea för tillfället och ifall de inte hade hittat ett hem hade hon ev blivit avlivad. Så samtidigt som jag hämtade mina ridsaker där borta kollade vi på katten, jag vart förälskad med en gång och det blev nog Mattias också :) det slutade med att vi kom hem med lite mer än bara mina ridsaker haha. Hon är supersöt och när man ser henne sittandes bakifrån är det som att se min älskade Silver igen (R.I.P gubben) :')
Hon är som sötast när hon slirar omkring på golven med glitterbollarna hon fick av Daniel o Erika..Tack, dem gillade hon verkligen =)

Annars händer väl inte så mycket, ska ta och leta upp en bild på Silver eller John Silver som han faktiskt hette. Så ska ni få se likheten mellan dem 2!

Over 'n out!

RSS 2.0