Bara lite strunt . . .

Har väl egentligen inte så mycket att säga mer än att det är helt underbart väder ute! :D jag älskar det och njuter verkligen varje sekund jag är ute i solen...att jag har fått sol eller?! :D har tom skaffat mig en liten rosett på ryggen haha...men den försvinner väl snart när färgen jämnat ut sig :)

Så nu äntligen..Kallin, släng dig i väggen..! äntligen är de tävling på jämn nivå..Må bäste man eller kvinna vinna den 31a augusti..nu är jag med i tävlingen på riktigt hehe...

imorn är det debut som receptionist i vandrahemsreceptionen..de ska nog gå bra :) känner mig ganska säker på hur det sköts där borta...nää nu ska jag ut i köket o hjälpa pappa me maten..

Ha de najs!

Midsommar

Var riktigt trevlig :) spenderades uppe i karlskoga med gemensamma vänner..började med god mat uppe i stugan med nubbe, sill o nypotatis som de ska va :) därefter åkte vi bort till kallin till hans föräldrars sommarstuga..hans familj är helt skruvad haha :D hur roliga som helst, jag hade på mig min fina svart/vita klänning, man får ju va lite uppklädd på midsommar =)
sen va vi där ett bra tag, drack o spelade kubb :) sen åkte vi in till stan till några, trevligt där med..
fick även sålt 745an denna kväll...1 av 2 bilar sålda, gött som fasen..så vart man då ett steg närmare till att bli 940 ägare :)

på lördagen va de fest igen, va väl inte så jättesugen på att dricka...då man druckit så pass mycket att man fortfarande va full när man vaknade..men de va bara att vända sig på andra hållet, känna mattias armar omkring sig sen somnade man om och vaknade vid 12 tiden igen och då mådde man fint igen =) kvällen va iaf najs, lite småseg men trevlig ändå..

söndagen va ganska slappt, körde hem sen vid 9 tiden på kvällen och va tyvärr inte hemma förrens vid halv 2 på natten :/ men men...som om man inte skulle få sova få timmar ändå, så skulle katten tvunget väcka en först vid 4 tiden me o kraffsa lite försynt på dörren och jama lite...somnade om, vid halv 5 tiden igen va de dags för katten igen att krafsa lite...kl 5 va sista tiden då hon krafsade, den här gången skulle hon prompt ha upp oss och satte in sista ansträngningen och krafsade rejält mkt på dörren varpå jag flyger upp o öppnar dörren, skäller ut henne så hon blir riktigt paff och sen va de bara att lägga sig igen...

på eftermiddagen fick jag sms från älsk me att båda bilar numera va sålda!! yaaay!! pratade me mamma o pappa så de ska köpa ut mig från min bil och sen ska jag o mattias köpa 940in :D gött mos!

Händer inte så mkt...

Tänkte bara köra en liten uppdatering innan jag ska ut i solen och steka lite :) har spikat ett jobb till i sommar :D Har numera 2 sommarjobb och om 1 månad kanske jag har 3 :P nu är det bestämt att jag ska jobba vissa kvällar i vandrahems expeditionen...gött me lite extra klirr i kassan :D fast lär ju inte få min skatteåterbäring förrens i höst :( hade ju behövt de pengarna nu...ekar ganska duktigt i plånboken... men men, snåla som fan fram till löning i juli :/

andra jobbdagen är över och jag har redan kommit in i jobbet gött som fasen...sofie började jobba idag, så nu är de inte så ensamt att göra veckostädningen längre :D vi pratar på som fasen om allt möjligt =) 

midsommar kommer firas uppe i karlskoga, blir nog trevligt det :) hade dock velat fira den i halmstad, men men...de har man ju gjort så många gånger innan så man får la vidga vyerna lite så att säga :P haha...

annars händer det inte så mkt (precis som jag skrev i rubriken) jag jobbar på och sliter...kommer ha en toppkondis när sommaren är slut, cyklar fram och tillbaka till jobbet varje dag, riktigt skönt faktiskt =)

Ha det najs... =)

Lite allt möjligt :)

Jaha, så har man blivit halläning igen =) underbart måste jag säga..framför allt underbart härligt att befinna sig i lilla Harplinge igen! :D Har ju hänt en del sen bloggningen sist..Mattias tog sin efterlängtade examen i fredas :) grattis älsk!! =)

Helgen bestod enbart av att packa ner en massa saker både från min lägenhet och mattias rum, städa och äntligen få tag i rätt handbromswire till 745an !! tog bara 3(!) gånger innan man fick rätt delar...suck! igår var de besiktning av både rum och lägenhet..allting gick bra har inte hört ngt så antar att min städning va godkänd =) vi glömde dock mattias däck  i mitt förråd -.- suck :/ ! men men, troligtvis hämtar jag de på fredag tidigt på morgonen och sen snabbt tillbaka för att fira Oliver och Joels student =) kan bli lite stressigt, men men.

igår besiktades också 745an..att vi va nervösa eller ;P fast vi kände nog på oss båda 2 att den skulle gå igenom vilket den också gjorde...så därför tänker jag säga som Gert Fylking ÄNTLIGEN!! ;) haha...så jävla gött!! För övrigt, ingen som vill köpa en 240 tic eller 745a? Bara att säga till annars ;) båda ska bort, fast helst bara 745an...jag och mattias har andra planer...om den inte blivit såld vid midsommar kommer förmodligen jag köpa den :D wiho! då kommer jag äga min första bil hehe ;) men men, hade vart najs iaf! den e sjuukt go o köra :D

annars är de väl inte  så mycket mer som hänt...är hemma och tar de lugnt..småpysslar lite, tvättar lite..helt enkelt bara dolar lite o lullar runt =) tänkte jag skulle läsa min bok lite senare och bara ta det lugnt :) Sen börjar jobbet på måndag ska bli gött att få in lite pengar på kontot! =)

Tills vidare, ha det gött :) för övrigt saknar jag mattias som åkt till ätran och jobbar..men men...han kommer hem igen på
fredag och då ska vi mysa hela helgen :)


Hehe, glömde ju berätta en grej :P i torsdas kväll var det ölbrännboll som gällde...jag blev kanske lite full på vinet vilket också gör att jag förmodligen inte kommer använda vin som dryck för att jag ska bli onykter utan bara till att ta ett glas vin ngn kväll till maten osv...men tillbaks till de andra nu...efter brännbollen gick jag o mattias hem till hannis o danne :) mycket trevligt, där vi tittade på film..och inte vilken genre som helst heller...ni som känner mig otroligt väl vet också hur svårt jag har för att titta på en skräckfilm utan att bli rädd och hoppa genom taket för minsta lilla...iaf, denna gången såg vi Friday 13th med den där hockeymaskerade mördaren Jason...till saken hör att jag faktiskt inte rörde en min under hela filmens gång..jag satt där tyst och lugnt, hoppade inte till en enda gång :D så hädanefter vet ni vad ni ska göra med mig när det vankas skräckfilm....just det, sup ner mig!! ;)

Flyttpackning pågår

jaha, flytten från ljungby närmar sig med stormsteg..har visserligen fått hem en hel del från lägenheten, men de är fortfarande mycket kvar :/ typ min stora soffa, garderob och en lampa nermonterad i delar...suck...besiktning på måndag sen är det tillbaks till harplinge som gäller :)

den gångna helgen spenderades uppe i karlskoga, trevligt som alltid :) tog min bil upp för en gångs skull, fick lite delar till 745an som inte passade (igen) på fredag får vi förhoppningsvis rätt wire till bilen så den kan bli klar ngn gång...annars händer det väl inte så mycket, monterar ner så mycket som jag bara kan...nästa objekt blir soffan, det stora flyttlasset går på lördag..mattias examen på fredag kul kul =) sen börjar de verkligen livet, najs som sjutton...bara få jobba och betala av den underbara ?! skuld man dragit på sig under dessa 2 åren...men men, bara att bita i de sura äpplet och betala de...

sen kanske man ska ha 3 (!) jobb i sommar...städa på skolan, ev tvätta me högtrycken i lagården och sen kanske ovanpå allt detta jobba vissa kvällar i vandrahemsreceptionen...om de blir så här kommer det ju rulla in riktigt härliga pengar i kassan och gissa om jag ska spara mycket eller :P ;) oh yeah!!

sista dagen i skolan idag, FETT SKÖNT!! så imorn är det bara flyttpackning som gäller, dagen lång...på ett sätt ganska skönt att inte ha mattias här när man håller på så mycket, ännu mindre yta än annars...

dags att återgå kanske...sen ridning ikväll, tror inte de blir ngn pub för min del ikväll..ska bara ta de lugnt, har ju mattias hårddisk så får väl se Pineapple Express eller Yes Man...råkade ju somna när vi skulle se dem tillsammans...

RSS 2.0