Likgiltig. . .

. . .just nu känner jag på ett sätt knappt något längre. En viss person krymper mer och mer för varje dag som går i mina ögon, inget jag kan hjälpa. Det är bara så det är, tror inte längre på det som personen sa till mig för en tid sedan. Allt tyder på något helt annat, känns som personen ljugit mig rakt upp i ansiktet. En sån här sak kommer inte upp så här fort, det ligger och gror en längre tid tro mig. Det är så här jag tolkar situationen iaf.

Nog med dålig energi.


Känner mig samtidigt väldigt duktig, precis bakat 2 plåtar med lussebullar och håller på att tvättar. Får bli att baka bröd imorn, känner inte riktigt att jag orkar det ikväll också. Ikväll blir det nog lite vänner avsnitt innan jag börjar på maten, mattias lär väl inte komma hem än på ett tag eftersom han är hos daniel och spelar antar jag. Därför kan jag ta de lite lugnt med maten och göra den lite senare..Ikväll är det ju också Desperate Housewifes och Cougar Town som gäller, me like!

För tillfället är det inte alls lång tid kvar för mig här uppe i Karlskoga, både skittråkigt men samtidigt ack så skönt. Tråkigt eftersom jag trivs som fisken i vattnet i denna lilla stad och älskar alla mina vänner här uppe, men skönt eftersom jag och mattias numera mest går varandra på nerverna när vi är hemma båda två. För det mesta träter vi bara med varandra, inget som någon av oss mår bra av. Tror det kommer bli mycket bättre sen när jag har flyttat ner och vi får lite avstånd till varandra så vi inte ses varje dag. Sen kan jag bara säga en sak och då är jag ärlig, det som han har i planerna inte är något som kommer hålla. Inget som jag säger för att vara självisk eller liknande men jag tror bara inte det kan hålla.

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore

We´re broken and damned
But together we´ll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe


Imorn är det för övrigt 1a December vilket innebär att jag äntligen får börja på min chokladkalender :D:D:D
Är för övrigt också rätt sugen på att åka till Danmark i februari och titta på Volbeat :) ska klura lite till på det dära!

Over 'n out!

Längtar till julen.

Ja det gör jag faktiskt :) även fast det kommer bli the worst christmas ever! Varken farmor, Joel eller Mattias kommer vara med. Ser fram emot att få flytta ner igen, fast ändå inte. Hade velat ha med mig Mattias ner till Halmstad, men vem vet det kanske kommer i ett senare skede i mitt liv :) Man ska aldrig säga aldrig har jag hört.

There were times when we'd never fake it
There were times when we'd always make it
There were times when we'd take it to the limit
And we'd never, never, ever leave each other alone
We were flesh and blood and bone
There were times we had it all
There were times we had it all

There were times when we fought like tigers
There were times we were damn good liars


För tillfället tyr jag mig ganska mycket till musiken, mycket Bonnie Tyler och Cher. Känner på något sätt igen mig i en del av texterna, bla den jag skrev nyss Loving you is a dirty job (but somebody's gotta do it) med Bonnie Tyler.
Pratade lite med Jeanette idag, hon undrade hur det var med mig. Skönt att höra ifrån henne igen, blir inte så ofta man hör från sina kusiner längre :( Sa för övrigt upp mig från uppdraget som tomte iår, har ingen lust att vara det ensam då sebbe inte verkade vilja det. Förmodligen eftersom han och joel var tomtar förra året.

För övrigt en god nyhet, fick för några dagar sen reda på att en bekant till oss hade fått en hjärnblödning och blivit akut opererad. När hon sedan kom ut från operationen fick hon en blödning på nytt, så de fick ta in henne på operation igen. Efter den andra operationen hade hon inte vaknat upp (detta var i lördags förra helgen) hon bedömdes till 7 på skalan när man mätte hjärnaktiviteten vilket är det näst högsta man kan ha och är väldigt dåligt. Mamma berättade idag att hon hade vaknat upp, vilket var en otrolig lättnad :)

Med en sån glad nyhet avslutar jag detta inlägget, samt med att berätta att jag längtar till jag får se Coca Colas julreklam på tv...För då är de jul på riktigt !!!

Over 'n out !

For your information . . .

. . .ja det har väl knappast undgått någon på FB att jag och Mattias nu har gjort slut. Så klart fruktansvärt jobbigt just nu, men det blir bättre. Kommer ta tid att komma över min första riktiga kärlek, för det är just vad Ivar Mattias Mikael Ek Rosén är. Nu är vi liksom bara vänner som bor ihop rätt skönt, blir väl någon puss hit och dit. Tvmys i soffan precis som innan med skillnaden att vi inte längre är ett par utan bara kompisar.

Har för övrigt heller ingen lust att prata med någon om detta, vill inte för tillfället att någon kommer till mig och frågar mig hur jag mår eller känner mig. Låt mig komma till er, bara så ni vet.
Så nu är det en del att bestämma, hur vi gör med lägenheten osv. Katt och bil är redan avklarade, jag tar katten och han tar bilen. Sen när han fixat bilen kommer han ner och överraskar mig med en tur i vår bil (för den kommer alltid att vara vår bil även om han snart står som ägare på den) precis som att Doris alltid kommer vara vår katt :)

Så det återstår att se om Missan kommer käka upp henne när Doris kommer ner till halmstad eller inte, om ni frågar mig tror jag att dem kommer bli vänner och leka med varandra. Och man kan hoppas att Doris leker av Missan allt fett så hon blir den slanka katt hon var för typ 6 år sen eller ngt haha. Tur att mamma o pappa har så stort hus att vi kan ha dem på varsin våning :)

För övrigt blir det nog heller inte problem med jobb, har fått veta att flera personer har skrivit på att gå 1 år med full lön utan att behöva arbeta på plönninge när de går över till landstinget eller vad det nu var. Så har nog goda chanser att kunna få jobb både i lagården och på städ. Har ju för övrigt andra kontakter så det kan nog bli bra, men hoppas på att få gå iaf 1 månad utan jobb..bara så jag kan få ta igen mig lite...

Om ni inte fattat det än vid det här laget så kommer jag att flytta ner till halmstad när jag sagt upp mig, kommer givetvis sakna alla vänner och framför allt Mattias <3 tror och hoppas på återförening så småningom, har en härlig känsla av att detta faktiskt kan hända =)

nu har ni fått er en ordentlig uppdatering, så nu klarar ni er väl en vecka eller två va?! ;)

RSS 2.0