Ett bra tag sedan . . .

. . .Oj, känns som jag behöver uppdatera lite här haha. Det har hänt en hel del, fått ett gravvik på Lantmännen i Harplinge och jag stormtrivs verkligen. Där har jag hittat rätt, får se hur de blir när Anna kommer tillbaka efter mammaledigheten :) bara att hålla tummarna. Men de är ju något år fram tills den dagen kommer, så vi får se vad som händer. Jeanette och Pernilla kom in en dag på lantmännen för klubbens räkning och sa att Babbens nya ägare sökte någon som kunde rida till honom. Jag blev eld och lågor, tanken på att få rida honom igen den va obeskrivlig. Det var något jag verkligen ville, samtidigt fick jag en fråga från Yngve en kväll när vi va på Åby med Gemill och Ali om att rida Pelle och ev kanske rida in danskan. Så nu har man blivit travfrälst också haha :)
Har börjat sköta Pelle plutt eller Hidden Pleasure som han heter. Sedan frågade Mary åter en gång om jag ville hjälpa henne någon gång med Momo. Så där stod jag med 3 erbjudanden om att rida 3 olika hästar. Frågan för mig blev, kommer jag hinna med alla 3 hästarna minst 1 dag i veckan per häst? Kommer jag orka med det?
Lösningen blev att hur mycket jag än älskar Babben så är det ändå ett avslutat kapitel kan man väl säga. Det är kanske dags att gå vidare, han kommer aldrig att bli min. Så de kommer bli att jag ska försöka få det att gå ihop med Pelle och Momo. Det ska nog inte bli några problem :)

Dessutom blir det att åka in till travet, eller ja in och in, de är ju inte så långt numera till Halmstad travet eftersom jag nästintill bor granne med det haha. PÅ måndag blir det att kolla in Pelle när han springer där vilket ska bli kul och intressant. Tom så att Niklas vill följa med och se min sköthäst springa :)
Sen satte Hanna griller i huvudet på mig, så vem vet Pelle kanske blir min framtida häst. You never know, you know! ;)

Vi går även och funderar på ifall vi ska skaffa en till katt som sällskap till Doris när vi jobbar och pluggar. Då ska vi hämta en katt från Katthemmet här i Halmstad är det tänkt, har börjat intressera mig för välgörenhet på senare tid. Känns så bra när man gör något, lämnade in gamla kläder och tvål etc till Nattcafet i Halmstad som skulle ge det vidare till uteliggarna här i Halmstad. Så då är det ju perfekt att man kan hjälpa Katthemmet genom att adoptera en katt därifrån :)

På lördag blir det inflyttningsfest, blir väl närmare 20 personer så de kommer bli fullt här hemma. Men det blir nog inga problem, framförallt kommer det bli kul :) Mer uppdatering om det efter helgen.

Sen får man väl kanske ägna en tanke åt Viktoria och Daniel som fått en liten dotter imorse.

Over n' out !

RSS 2.0