Livet går vidare. . .

. . .jo det gör ju det, är fortfarande jättelessen för det som har hänt. Men finns heller ingen anledning att grotta ner sig i det. Blickar framåt istället, hade en trevlig måndag i sällskap med några av de allra bästa <3 jag och mattias knallade hemåt vid 12 tiden skulle jag tro och var väl hemma vid tjugo i 1. Var huuuur skönt som helst att gå, vi pratade om allt möjligt :) allting är på topp för tillfället med kärleken, är lyckligare än någonsin på de stadiet.
Tror vi fått en nytändning tack vare våra underbara vänner som hjälper till när det behövs :)

valde igår att överraska mattias med middag och tänt ljus, blev lyckat. Laxfileér, vitlökskroketter, sallad och beasås. Han uppskattade det, och bra var väl det :) får nog ta och bli fler sånna överraskningar, var kul.

annars taggar jag för första dagen på PIP idag, blir iof bara Europe som vi ser eller som jag har siktat in mig på iaf. Sen får vi väl se om det blir till att knata ner så man ser The Ark eller inte, men de är sånt som märks. Ska ner till systemet snart och handla lite, sen en snabb sväng förbi danne o jennifer. Sen hem och göra sig i ordning och gå upp till danne o jennifer igen. Kameran är laddad så självklart kommer ni få bildbevis på PIP 2010 :) och allt kul vi har. Ska minsann njuta av den sista semester veckan nu :)

Ha de fint!

Pissigt värre. . .

. . . Ja det är det verkligen, mamma ringde igår och frågade vad jag gjorde och om jag var ensam. Jag låg i sängen och läste, Mattias satt i vardagsrummet och tittade på TV. Då säger hon "Det har hänt något..." då visar det sig att min kusin Joel tagit livet av sig. Det var tur att jag låg i sängen redan, för allting bara brast. Så fort hon sa den repliken ...det har hänt något... förstod man på en gång att det var något som var fel och tårarna började rinna när hon sen sa vad som hade hänt började jag gråta på riktigt.
Mina tankar i skrivande stund går så klar till min faster och hennes familj, det är aldrig lätt att förlora en familje medlem. Speciellt inte så kort inpå att vår farmor/mormor/mor gick bort i början på året.

Igår kväll var jag mest likgiltig till det hela, det kändes som en mardröm som man när som skulle vakna upp ur. På vägen hem från Erika, Daniel, Viktoria och Johannes pratade jag och Mattias om det i bilen. Sa att jag inte visste hur jag kände, om man skulle vara arg eller bara otroligt lessen på det som har hänt. Mattias sa att den första känslan är väl kanske att man är arg eftersom att begå självmord är det mest egoistiska man kan göra, men det var som jag pratade med mamma om idag. Hon har alltid tyckt att det är själviskt och egoistiskt att göra något sådant, men det var som hon sa Joel har ju aldrig varit varken egoistisk eller självisk, han har alltid bjudit på sig själv.

Tror att det sjönk in på riktigt idag när jag såg alla RIP hälsningar på hans facebook profil, det värsta va någon som skrivit till honom dagen innan det hände att ring mig, saknar dig..då hade något svarat och skrivit han kommer aldrig mer ringa. Då gick det verkligen in att han aldrig mer kommer tillbaka, han kommer aldrig mer göra alla konster på studsmattan volter och allt det där, vi kommer aldrig mer fira jul tillsammans. Det här kommer ta tid, bävar inför måndag när jag går till jobbet igen och måste säga att jag återigen måste vara ledig för en begravning.

Till råga på allt fyller Mattias och Daniel 22 år idag, så fokus idag blir på dessa 2 underbara individer :) ikväll kommer vi ha trevligt, fika och ha enbart kul.

Till slut,
R.I.P Joel Bengtsson 88.10.02-10.07.25
Du kommer för alltid att finnas i mitt hjärta och jag saknar dig så. Nu är det bara jag och Sebastian kvar från vår lilla trio nu. Känns förjävligt!

Den med ev distansplugg. . .

. . .Jo men visst, ni läste faktiskt rätt. När jag och Nina var på Strömsholm för några veckor sedan pratade vi om hur "dumma" vi hade varit som inte hade pluggat vidare med hästar. Jag om hur kul det hade varit om jag valt Hippologen efter studenten och hon om hur hon skulle valt någon hästlinje på gymnasiet. Sagt och gjort, fick ett sms idag där hon frågade om vi inte skulle ta och kolla på distansutbildningar på Strömsholm och plugga tillsammans. Egentligen, det hade varit jävligt kul att få rida så mycket igen! :) men som sagt vi får se, utbildningen blir ju inte förren nästa år eftersom de flesta redan är antagna för årets start. Men det var som hon sa att börjar vi båda plugga kan vi ju pusha varandra och där har hon ju en poäng :)

Annars flyter det på som vanligt, semestern närmar sig och likaså en semestervecka nere i underbara Halmstad :) 2 event är inplanerade iaf. Västerhagen med angelica och körsbärsätning uppe på firman återigen med angelica! Sen är det bara slappa, fast ska ju iof in och hälsa på hos min kusin Linda och fika lite med henne och übersöta Elliot. Kanske andra kussen Jeanette också kommer över med sin lilla nyfödda tjeja :) det är sånt som märks.

har lite småförändringar på jobbet, under juli månad kommer vi slippa erbjuda och fråga kunderna om det var något mer vi kunde hjälpa till med pga våra långsamma tider med det nya dumma programmet Siebel. Trodde aldrig den dagen skulle komma då man verkligen älskade BCAn, men den har faktiskt kommit. Men förhoppningsvis hittar jag nytt jobb snart :) har hittat 3 som jag ska söka så det blir nog bra!

Putte i Parken närmar sig och jag har fortfarande inte köpt 4 dgrs passet ännu, börjar få lite små panik nu! :/ men det löser sig nog...ska ju hitta ngt till mattias också, äsch ta en dag i sänder de har funkat hittils..

blir nog snart sängen, avnjutit en (enl mig) perfekt köttfärssås med mycket vitlök och stark chilisås i!! mumma..

Over 'n out!
//Sandra

RSS 2.0