Ny uppdatering. . .

. . .Jaha, det var ett tag sen. Numera är det inte så mycket jobb på Ringhals, har fått 2 arbetspass nu imorn och på onsdag. Första gången på ca 2 veckor, vilket ska bli väldigt skönt. Kul att komma tillbaka och träffa alla jobbarkompisar igen :)
Tråkigt att bara gå hemma och vänta, även fast man ser tusen saker man kan göra får man aldrig tummen ur och gör det. Går här hemma, sitter vid datorn och eldar i kaminen. Det är en av de bästa sakerna mamma o pappa har installerat här hemma sen vi flyttade hit. Den och massageduschen med radio !! Oj, de är lycka. Kan stå hur länge som helst i den duschen, speciellt när jag har radion igång :) då dansar jag loss rejält hehe.

Förra helgen spenderades i Göteborg tillsammans med Niklas, Camilla, Marcel och Jessica. JAg och Niklas kom upp vid halv 12 tiden för att hämta nyckeln till Jessicas lägenhet där vi skulle sova över. Vi lämnade av vår packning och stack in till stan igen. Blev lite shopping på Nordstan, där blev nog alla julklapparna inhandlade. Vi väntade på att Camilla och Marcel skulle komma upp, så alla kunde mötas upp på Liseberg. Trots att det inte var någon snö och istället regn med blåst var det väldigt trevligt. Kände mig väldigt vuxen när jag köpte med mig varmrökt lax. Blev lite sockervadd och några spel. Men inte fick vi med oss några vinster hem, bättre lycka nästa år :) Hittade en trevlig liten pub vid Nordstan där vi väntade på Camilla och Marcel. Satt där ett tag och hade riktigt trevligt, runt midnatt åkte vi hem till Jessica och sov. Dagen efter möttes vi på Nordstan och käkade lunch på Subway, sen åkte vi hemmåt Halmstad.

Veckan som gått har vart rätt lugn, passade på att åka till Niklas i Ljungby eftersom det inte fanns några arbetspass på hela veckan. Bakade pizzabullar som blev megastora haha, men ack så goda. Tog de bara lugnt och umgicks med min fina prins :) Tycker så mkt om honom <3 Blev en lugn helg, med fotboll tyvärr vann vi inget. Fast de va inte långt ifrån, 1 mål till för Real Madrid så hade vi vunnit :) men men. Inte alltid man kan vinna när man tippar. Fast trevligt hade vi ändå. Jag och Niklas har gjort upp en ungefärlig lista på vad vi ska köpa till lägenheten. Det börjar närma sig nu, är ju faktiskt bara 30 dagar kvar nu. Oj vad det går fort nu, vad vi längtar :)

Detta får räcka med uppdatering för nu.
Over n' out !

RSS 2.0