Slappedag.

Jaha, den här veckan har de väl inte hänt så mycket. De är ca 1 vecka sedan sist som familjen var här, förra gången var de på väg upp till sälen, den här gången åkte de hemmåt. Älskar verkligen min familj, bättre kan man inte få :) saknar familjen och min galna släkt till 1000!! Känns faktiskt väldigt gött och veta att man är saknad där hemma :) Ska försöka komma ner till mamma och pappa sen i mitten på mars när morsan fyller år :) träffa hela släkten igen, me like! =)

Annars händer det inte så mycket idag, väntar på att Linnea och Veronika ska hämta upp mig. En dag i Karlstad med tjejerna, gå i hästaffärer, naajs! :) Tydligen gick det ju väldigt bra för Sverige inatt tror jag. Vi kollade lite snabbt i pausen mellan Let's Dance och Solsidan. Då ledde sverige med 2-0, sen nästa gång vi tittade va matchen över...Så vet inte hur den slutade, men vad jag såg då såg det ju bra ut =)

Jobba extra imorn, tjäna lite extra pengar :D gött, kan jag kompensera lite för att jag var sjuk 2 dgr :)
Nae, de va lite uppdatering...mer kommer sen så småningom när jag har mer att berätta! =)
Ha de najs!

Jag är sämst...

...på att hålla er uppdaterade på vad som händer i mitt liv. Ska jag va ärlig händer det väl heller inte så mycket.
Jag och Mattias har köpt bil, en svart 740 turbo -86 års modell..Helt underbart dumpljud, fan när den bilen dumpar jag blir fan lite småkåt av de hehe...ohlala! Oj va fin den ska bli, den bilen ner till Elmia, tänk va coolt det hade vart att få en autograf av Chip Foose på en av skärmarna, säger som Mattias då hade vi aldrig sålt den hahaha.

Vad händer annars, jag stannade hemma från jobbet idag..har gått och blivit dyngförkyld :( inte alls kul, fast Bettan hade ju tydligen bakat en massa muffins och bullar hihi...Frysen är full av det nu :D:D Me like!
För övrigt kollar jag efter andra jobb, orkar inte va kvar på Transcom..Det är så fruktansvärt stillasittande, jag får krupp på det ...

Ge mig ett bra betalt jobb...NU!! jaja, de löser sig...

Mamma och pappa kommer upp till helgen :) saknar dem!
Ha de najs.

RSS 2.0