Dagens goda gärning =)

jaha, avslutat en arbetsdag med att komma hem till en hög med räkningar som skriker efter att få bli betalda..duktig som jag är sätter jag mig direkt med dem, så nu är de ur världen! =)

började 7 imorse, suck..fast slutade iof 2 så de va helt ok. Fast ingen bil hade jag, så de va bara till att va sådär lagom hurtig och gå hela vägen hem..tog ca 1 timme..menmen, på den tiden hann jag att gå fel, hjälpa en gubbe samt att gå in på preem och fylla på mobilen...så har gjort min goda gärning för idag, känns bra...nu behöver jag inte oroa mig för att bli pånyttfödd som en dyngbagge i nästa livet haha :P äsch, inte för att jag tror på hela den här grejjen med ett liv efter döden..men visst hade de vart coolt om man föddes som en söt liten kattunge eller valp...eller något annat gulligt djur =)

jobbade helgen..lugnt och skönt var det, inte jätte många som ringde, gött det!! har mejlat fram och tillbaks med en kille som lagt ut sin 740 turbo på blocket...men han verkar helt störd, igår verkade det som att vi hade bestämt att vi skulle ta den och idag hade jag fått mejl om att den som ger han pengarna först får bilen...blev då ganska avig, ska de va så jävla svårt att spika att det är jag och mattias som köper den kan de fan va! dessutom har vi inte möjlighet att hämta bilen förens på lördag förmiddag, är han så jävla avig kan de kvitta...får se va han svarar på mitt mejl den här gången..fortsättning följer...

i lördes kväll var det egentligen tänkt  att vi skulle bort till johannes och viktoria på fest, men det kändes som jag och mattias behövde lite kvalitetstid bara vi två..så vi beslöt oss för att stanna hemma för att avnjuta en god middag som bestod av schnitzel och pommes frittes! riktigt gott blev det :) Viktoria om du läser de här, hoppas ni hade grymt kul...vi festar ihop nästa gång istället :D:D då ska vi verkligen partaja, känner för att bli riktigt klappkanon för en gångs skull hehehe!!!

jaja, har väl inte mer o säga än att jag och mattias borde dra oss till mekonomen för att införskaffa lite bildelar till min kära filifjonkan...dags för service på henne =)

Dags för uppdatering.

Börjar bli ganska dålig på att uppdatera på bloggen..Mest för att jag kanske kommit in i ett lunk som är typ desamma varje dag. Går upp 06.50 åker till jobbet så jag är där omkring 07.50. Slutar jobbet 16.30 och är hemma vid 17.00 sen börjar de om dagen därpå så vida det inte är helg då jag ofta sover ut =)
Den här veckan har väl kanske varit lite av ett undantag då vi va lediga i onsdags.

Helgen va lugn, drog 2 filmer igår kväll Inglorious Basterds och American Pie - The Book Of Love..Båda va bra. American Pie va som vanligt mkt sex och fylla, alltid lika kul hahaha! Hade dock förväntat mig att Inglorious Basterds skulle va bättre, trodde den skulle va nästintill verklighetsbaserad men icke.. behöver ju inte säg va som händer ifall någon som läser inte redan sett den.. Så båda filmerna får väl betyget 3 av 5. De va sånnadär filmer man ser 1 gång men inte mer..

Idag höll jag på att få hjärtslag när Mattias väckarklocka drog igång, usch! En såndär hemsk som låter, billjud bromsar som gnisslar och en lagom käck (?) röst som säger "Good Morning!" de är fan ingen good morning när man vaknar på de där sättet  :O somnade om och vaknade 2 igen...göööött!!!! :D

Bakat bullar idag, dem blev väl sådär pratade me morsan i tele så dem vart lite brända...bättre lycka nästa gång!
Blir väl sängen om 1-2 timmar skulle jag tro så man orkar upp imorn...
Tills vidare, ha de gött!

RSS 2.0