Ett tag sen...

...Jaha, kanske dags att skriva lite igen. Händer väl egentligen inte så mkt mer än det vanliga. Jag jobbar, umgås med familj och vänner.
Jag och Niklas har blivit med lägenhet :) en 2a på 68a kvadrat ute på Vallås, jätteskönt får flytta in den 2a januari. Så de är ett tag kvar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge har jag hört. Har jobbat natt hela helgen och blev precis inringd för att jobba även denna natten. Goa pengar som behövs inför kommande besök på IKEA, Jysk och Gekås ;) ska bli riktigt kul och få spendera lite pengar nu, har varit så duktig att spara undan så nu får jag faktiskt lov att slösa lite :)

För övrigt är de kanske tal om strejk för oss behovare på Ringhals, brandskyddsvakterna gick om oss i lön pga av att dem inte vill jobba. Tilläggas bör att vissa av dem bara jobbat ca 3 månader och redan gått upp till 130:- i timmen, vilket vi egentligen får efter ca 1½ år. Vi andra skyddsvakter har jobbat 6 respektive 8 månader och får 118:- inte OK!! Så nu är det tal om att vi också ska strejka eller iaf den första veckan och säga att vi inte kan komma in och jobba. Frågan är ju bara om det kommer funka, annars står vi där med rumpan bar några timmar fattigare och kanske tom ett jobb fattigare. Hmm, vi får se hur de blir med det här.

Annars skulle jag egentligen vart ledig fram till söndag kväll då jag skulle gått på natt igen, men fick 2 extra pass. Imorn sticker jag och Niklas till ljungby för några dagar. Han ska tentaplugga och jag ska bara ta de lugnt och njuta av lite ledighet :) lördag styr jag kosan upp till Karlskoga igen för att fira min fina Viktoria som fyller 23 i nästa vecka. Ska bli riktigt kul att träffa dem igen, var ett bra tag sen. Nästan ett år sen jag såg Viktoria sist, på tok för lång tid!

Annars ha de gött.

Over n' out !

RSS 2.0