Den med. . .ääh kom inte på ngt bra idag :P

Kanske en liten uppdatering vore på sin plats :) Har ju hänt lite sent sist, de har varit filmkvällar, travtävlingar och ja lite till iaf :)

Bestämde me Hanna att vi skulle ha en filmkväll på lördagen, hon bestämde sig för att kontakta camilla..så vi for in till henne..Så uppladdade med Ben & Jerry's och Good Luck Chuck så började kvällen. Den kunde ju dock slutat på ett bättre sätt, filmen började hacka som jag vet inte vad när de va ca 30 min kvar så nu vet vi inte hur den slutar...sen satt vi mest o slökollade på tvn...

Dagen efter blev jag tillsammans me Camilla lite internationell när de bar iväg till Danmark för och se hur de gick för hennes häst Gemill. Gick väl sådär kanske, han går bäst på kort distans o detta va långdistans, så de gick lite fort för stackarn, hamnade precis utanför sista pengarna. Menmen, de va kul o hänga me på, kommer bli fler gånger =)

Mattias hade anställningsintervju i måndas o idag fick han beskedet att de ville prova honom :D så han börjar nästa torsdag! Yay!! Åker för övrigt upp till honom den 5e okt igen =) trevligt trevligt :)
annars händer de väl inte så mycket...jag söker jobb och ska börja plugga på databastentan jag har i slutet på oktober...In till arbetsförmedlingen idag, se om de har något vettigt att säga..sist va de ju inte så nödvändigt kan jag tycka...men men...

Vi hörs nästa gång =)

Den med veckan i Karlskoga

Jaha, hemma igen efter 10 dgr i karlskoga :) eller kom visserligen hem igår, men orkade inte riktigt blogga då haha.
En mycket trevlig vecka, som bestått av en massa mys, film, lite festande och bara mys helt enkelt :) Kom upp till Karlskoga vid halv 6 på kvällen tror jag de va, höll på att blåsa bort när jag gick mellan huset o ridskolan för o hoppa på bussen på morgonen!! :O segt att sitta på bussen så länge, läste ut boken på vägen upp. Hmm, nu i efterhand ångrar jag att jag faktiskt inte tog med 2 böcker när jag tänkte göra det, men som sagt är det otroligt lätt att vara efterklok hahaha...yeah, whatever that's life!

Va iaf underbart att få krama o pussa mattias igen :D den kvällen blev väldigt lugn, vi tittade på skräckfilmen Babysitter wanted hmm, den va väl sådär kanske...inte riktigt så läskig som jag trott, mer äcklig..men men..lördan bestod av att gå ner till systemet (ett av de få ställen jag faktiskt hittar till i karlskoga, haha konstigt vore de väl annars med tanke på hur många ggr vi faktiskt gått dit) mattias mekade avgasrör halva dagen...på kvällen stack vi över till Daniel o Erika, förfestade med siktet inställt på Statt och Björn Rosenström.. andra gången jag såg han, och han va precis lika bra som förra gången jag såg han i Ljungby på Garvaren :P haha Those were the days...vi hade skitkul, dansade och sjöng me i alla låtar :) jag o erika drog senare en repa inne på dansgolvet yaay!!

söndan blev lugn, tror de va då vi va ute i stugan...jag o bettan åkte upp i skogen me ozzy o plockade svamp :D hittade hur mkt kantareller som helst, GOTT!!! sen flöt dagarna mest på, vi va uppe ngn gång till i stugan...mattias o morgan fixade me ngt rör under vägen medan jag o robin borstade hunden o klippte gräsmattan...sen va de filmkvällar..Ice Age 3 va klockren! :D likaså Natt på museet 2 =)

på lördagen va de fest ute i granbergsdal, fira kritt som fyllde 21 idag...mycket trevligt, många nya bekanta och nya roliga kort :D som kommer att komma upp på facebook när jag orkar med att det tar ca 5 min för en bild att laddas upp så :P men men, kommer de gör de =) annars har de som sagt vart en massa mys =) mycket angenämt, har väl också hunnit med att söka lite jobb...fick inte jobbet på hästgården i kristinehamn =/ men men, om de inte funkade med den de hade på prov så skulle de ringa..så vi får väl se...på söndan sen när jag skulle hem va de nöd å näppe att jag kom me bussen hehe...jädra ozzy, som skulle pissa hela tiden haha...men men, jag kom med den och halv 8 va jag hemma i lilla Harplinge igen =)

de va veckan i stora drag...för övrigt fick jag också veta att mattias ska på anställningsintervju på måndag :D så det håller jag tummarna för att de går bra, känns som de börjar vända lite nu...och de innebär ju klart att jag snart flyttar upp till karlskoga förhoppningsvis :D lite sorgligt att lämna halmstad, men men halmstad finns alltid kvar =)

För övrigt om de inte är ngn som märkt de än så har jag börjat döpa mina rubriker efter avsnitt ur tvserien VÄNNER hehe...

RSS 2.0