Halmstad. . .

. . .Har varit nere en snabb visit nu i halmstad hemma hos mamma o pappa. Alltid lika trevligt, dock denna gången med lite tråkigare planeringar. Det var ju dags för Joels begravning, tråkigt och sorgligt men otroligt fint. Mottagningen hölls sedan på Skepparstugan, väldigt mysigt. Har aldrig varit där trots att jag bott i dem trakterna i nästan 20 år, fast å andra sidan de gångerna mamma o pappa var där på räkfrossa va jag alldeles för liten för att följa med så är väl förmodligen därför.

Lördagen firade vi brorsan lite grann åt god mat och bara tog de lugnt. Kvällen spenderades hemma hos Hannahou =) film och roxette stod på agendan..Antar att det inte har undgått någon att Roxette nu för första gången på många år hade en reuonion konsert, nu har Hanna bosatt sig så himla bra att vi kunde gå 2 min ner till Nissan och sitta där. Lyssna och titta på storbildskärmen som syntes ända dit. Efter några låtar gick vi iaf hem och tittade på Harry Potter med Roxette i bakgrunden genom ett öppet fönster i slutet gjorde även Gyllene Tider gästframträdande, hade man vetat det hade vi nog gått tillbaka och lyssnat lite till. Men men, trevligt ändå.

Söndagen var lugn, åkte till Sjönevad marknad i hopp om att få med sig både ölkorv och kokostoppar hem. Blev bara ölkorv men inte så illa pinkat de heller. Träffade både Viktoria från jordklassen och Ullrika från min gamla klass på gymnasiet. Himla trevligt träffade även Karola, Mats och lilla Tilda andra gången den helgen. På vägen från marknaden upptäcker jag dessutom Björk mattias klasskompis sen ljungby. Men vi var redan på väg hem så de vart inte att man hann hälsa.

Pappa har för övrigt fått för sig att han ska skaffa en Iphone, han är för söt han :) så har fått i uppdrag att se ut en modell han kan köpa. Även förklarat att han förmodligen kommer få släppa sitt kära abonnemang då och teckna ngt nytt..Så gammalt som det är kan jag tänka mig att han inte kan lägga till ngt datapaket hehe.

nu har jag en arbetsvecka på 8 dagar att se fram emot, förmodligen även Lasse Stefanz samt Erikas o Daniels inflyttningsfest =) trevligt trevligt!

RSS 2.0