Den med Strömsholmtävlingarna. . .

. . . Jag skulle egentligen varit ledig både torsdags och fredags, men hade ju fått nys om att det var tävlingar på Strömsholm den här helgen. Ringde Nina och frågade om hon var sugen på att hänga med, när samtalet var över hade vi bestämt att vi skulle försöka sikta på lördagen. Då jag var schemalagd till att jobba hela helgen frågade jag snällt om jag inte kunde få byta passet mellan lördagen och fredagen, det gick så bra så :)

Fredagen var det jobb mellan 8.45-15.00 och på kvällen var det grillning som stod på schemat borta hos Lötgårdsgänget (Johannes, Viktoria, Erika och Daniel) trevligt trevligt, var dock nykter eftersom jag skulle möte upp Nina vid Örebro Universitet morgonen därpå. Kände inte att det var så lönt att dricka en grogg och sen var det nog, då är det bättre med att köra på konceptet Allt eller inget. Kvällen avslutades omkring 11 tiden på kvällen efter grillning, bollspel och myggdödning.

Lördagen bestod i att gå upp och göra sig i ordning för att sedan köra till Örebro Universitet. Tänka sig jag hittade!!! That's fuckin' amazing, speciellt ni som känner mig från Halmstad tiden som vet att jag har noll lokalsinne ;) men det gick. Sedan styrde vi kosan i Ninas V70 mot Strömsholm, på vägen var det hästar, hästar och åter hästar som var samtalsämnet, kunde även slinka in lite om vilka idioter det fanns i trafiken och små misstag vi själva gjort i trafiken. Allt med en massa skrattande :) Väl framme förundrades jag över hur vackert Strömsholms slott är. Någon gång vill jag gå på guidad visning där inne :) Sedan var det bara en massa hästar som snurrade i våra huvuden. Kollade på finalisterna bland Sveriges bästa 3 åriga ston i Kungakannan både bästa hopp- och gångarts ston. Gud så snygga dem var :) Sedan var det lite hoppning, någon final för 7 åringar där bland annat Maria Gretzer och Pia Pantzuu var med och tävlade. Maria kraschlandade in i hindret med sin häst som of course var efter Feliciano konstigt med tanke på att hon äger den hingsten :) fast de gick bra.

Vägen hem innebar lite mindre hästsnack och desto mer tjejsnack, vad som hade sagts och inte sagts på PIP förra året. Riktigt trevligt, på kvällen låg jag och mattias i sängen och pratade. Det har jag verkligen missat, kommer ihåg en natt nere i Ljungby, tror vi låg och snackade bort halva natten om allt mellan himmel och jord. Jisses vad nyfiken han vart när jag sa att vi snackat massa tjejsnack på vägen hem, försökte locka med en hemlighet (?) han hade för att jag skulle avslöjja vad vi pratat om. Men den fällan gick jag inte i haha :)

Idag skulle jag egentligen varit på jobbet men är dyng förkyld och sov inte så bra inatt. Varvade det med att dricka vatten, springa på toa och snyta mig. Så förhoppningsvis är jag bättre imorn, synd på karensdagen. Men det kan inte hjälpas är man sjuk så är man.

Nu däremot är det dags för Sagan om ringen första filmen, mattias är uppe i stugan och hjälper till. Tänkte att det nog var bäst att jag stannade hemma. Ha de gött :)

RSS 2.0