Uppdatering så här en måndagskväll...

Jaha, lyssnade nyss på matchen mellan HBK och Elfsborg över webradion...gick inget vidare för HBK, vart till slut 6-0 till Elfsborg. HBK får komma igen i nästa match helt enkelt =)

Annars händer det väl inte så mycket, jagar personer som kan ta en dag för mig i helgen..går väl sådär, får väl i värsta fall sjukanmäla mig på söndag :P men det ska nog lösa sig ändå :) den här veckan är det kritiska tider för Transcom i Karlskoga..nu måste vi visa Tele2 att vi kan hålla vår del av avtalet, om inte kommer det bli konsekvenser..som förmodligen kommer innebära att Tele2 tar bort Karlskoga som callcenter, blir det så illa får man väl försöka att söka sig till viasat eller bredbandsbolaget..men nu siktar vi på att hålla målen =) dock lite svårt när det ringer på och man ska försöka hålla att ingen kund ska behöva vänta mer än 60 sek i kö hehe..men det löser sig alltid..mina tider går neråt wich means I'm on fire!
Råkade dessutom missa min lunch idag och inte så lite heller haha...hade egentligen lunch vid halv 11, men sen fick jag för att jag hade lunch kl 12.

Annars händer det inte så mycket, halmstad på onsdag underbart att få komma ner dit igen =) Bilen vart dessutom klar idag, gött så ska försöka hämta den imorn när jag varit hos johannes o viktoria =) klipp och färgdag, underbart med sin egna frisör :)

Over 'n out .

Ett skepp kommer lastat med...

...uppdateringar!
jahao, har gått nästan en vecka sen vi hade inflyttningsfest och om man bortser från mitt och mattias bråk, samt att jag faktiskt fick en kapten morgan flaska i huvudet. Så var det otroligt lyckat :) Trevligt sällskap med gott att dricka till, kunde faktiskt bara bli bra vilket det också blev. Många fina inflyttningspresenter superfina orchideér, duschdraperier och vattenpipor :)

annars är det bara jobb som gäller i princip, åker ner till halmstad på fredag för att fira mamma :) underbart att få komma iväg från alla måsten för några dagar...plus att få träffa familjen och släkten igen :)

har faktiskt inte så mycket att uppdatera med egentligen :/ ni får hålla er till tåls, till det faktiskt börjar hända något intressant här uppe...eller jo, de har ju faktiskt börjat töa till min stora förtjusning :) blir mer och mer barmark, lovely!!


2010-03-10

Jahapp, nu har jag verkligen uppdateringar...fick igår reda på att min farmor hade gått bort, var visserligen väldigt väntat med tanke på hur dålig hon varit den senaste tiden. Men väntat eller inte blir man fortfarande otroligt chockad när man får ett sådant besked :( Allting hade iaf gått lugnt till hon hade bara somnat in, skönt med tanke på hur ont hon haft den sista tiden också. Oj vad jag kommer att sakna henne, minns jular och andra stunder som vi var hemma hos farmor och farfar, alla barnen tävlade om vem som vuxit om lilla farmor. Det var höjdpunkten när man hade vuxit om henne haha :) Nu slipper hon iaf att ha ont och det är väl en positiv sak.

Som om inte det vore nog så har jag även haft inbrott i bilen. Skedde troligtvis igårnatt, jag och mattias skulle handla igårkväll och det var då vi märkte det. Jävla idioter som inte kan skilja på mitt och ditt..snott min stereo (visserligen en skitstereo, men det var ändå MIN stereo) krossade vänster framruta, förmodligen har de försökt sno bilen också för så hade jag inte ställt ratten när jag parkerade den sist. Ratten va svängd 180 grader tror jag det blir och hjulena var helt raka, inte direkt normalt...sen har dem gjort något med blinkers spaken också för den funkade inte...så fick ringa polisen och anmäla det hela, senare idag ska vi köra iväg den till en verkstad...

Ni blir nog inte så förvånade när jag säger att jag stannade hemma från jobbet idag..
Ha det bra så hörs vi..ner till halmstad på fredag, tur vi har en till bil som vi kan köra..får vi ju också visa upp nyförvärvet..de andra har faktiskt inte sett bilen ännu, är faktiskt lite stolt över mitt inköp..den har visserligen stått lite nu när den inte gick igenom besiktningen..vi kommer också köra obesiktat ner till halmstad, hoppas vi inte stöter på några poliser som kollar oss hihi!

RSS 2.0