Återträff med Plönninges avgånsklasser 2007.06.15

De va helt otroligt grymt kul =) så otroligt att de redan gått 2 år sen vi tog studenten..känns nästan som de va igår man tog studenten men men..alla samlades vid grillarna på vårt kära gamla hushåll, alla satt o tjabbade :) sen tändes grillarna och vi började grilla..

alla gick en tipspromenad bestående av frågor som ex "Vem suger bäst?" som jag va me på, och sånna frågor som de är meningen att man ska misstolka..jag vann för övrigt den tävlingen också haha...som bestod av att dricka upp 2 glas med sugrör..

kvällen fortsatte, med lekarna som sedan övergick i att festa rent allmänt :) alla va sig lika och de kom fram att 2 st va gifta och hade barn...tråkigt nog så va de inte så många som kom...en del valde att festa nere i Falsterbo istället för me plönninge menmen..Falsterbo är ju samma sak år efter år, plönninges återträffar kommer ju inte lika ofta :P

men iaf, allt flöt på och va riktigt trevligt...fick erbjudande från martina att bli fodervärd på Rasse =) som är otroligt lockande, men som jag tyvärr inte kommer ha råd med :/ annars hade jag inte tvekat, tror jag iaf :P fick också en försenad födelsedagspresent från hanna o angelica, har dock inte lyssnat på den ännu..men snart så =)
malin sov över hos mig och vi snackade en hel del innan vi till slut somnade :P

Summa summarum, va återträffen otroligt lyckad trots regnskuren som kom...Ser fram emot nästa om 8 år när vi har 10 årsjubileum haha ;)

Jobb, jobb och åter jobb. . .

ja de händer inte så mycket, jag jobbar mest..Hann dock med att hälsa på killarna från linköping i lördas nu när de är nere 1 vecka, väldigt kul =) samma härliga gäng som alltid. Mycket skratt och sång va det :) Får se om man hinner me en kväll till innan de åker hem...

jag o sofie passade på att plocka lite röda och svarta vinbär i fredas efter jobbet...vilket resulterade i 2 pajer :) en vanlig och en som mattias får äta..blev väldigt gott faktiskt =) händer inte så mycket, ska väl förmodligen hjälpa linda med hennes ena häst nu i veckan, kul kul =) ska bli spännande att rida noppa, linda har berättat en hel del så de ska nog bli kul...riktigt kul att rida hästar som är lite busiga :) trevligt trevligt..hon tävlar visst också 120-130 så de kanske blir att damma av hoppkunskaperna igen får se :) kanske tom kan bli lite bilder också =) hade ju vart väldigt trevligt =)

sen till helgen blir det återträff med plönninge igen, tänk att det gått mer än 2 år sen man tog studenten..tiden har gått otroligt fort, och så mycket man hunnit med att göra dessutom =) ska bli kul att träffa alla igen, eller ja nästan alla iaf...vissa kunde man ju klara sig utan menmen, så är det ju alltid...

på lördag är det bara 1 vecka kvar tills jag får träffa mattias igen =) ska bli så härligt så...klippa o färga håret nästa fredag och sen in på lördan o shoppa hans födelsedags present =)

Ha de gött!

En liten uppdatering

ja, de vore väl kanske på sin plats med en liten uppdatering..är väl kanske inte så mycket oförändrat sen sist jag bloggade...
mattias flyttade upp till karlskoga igen i fredags, så nu dröjjer de typ 3 veckor tills jag får se han igen :O hemskt lång tid!! bara att hoppas att någon av oss får ett jobb där uppe så vi kan skaffa lägenhet vilket innebär att jag äntligen får flytta upp efter honom :D ska bli så skönt när vi äntligen får starta våra liv tillsammans på riktigt!! längtar verkligen!!

annars jobbar jag och står i, om vädret dessutom håller i sig som de gjort fram tills idag kommer jag va en pepparkaka i slutet på sommaren :D målar garage o hus, faktiskt väldigt trevligt :) dock syns de ju på mig när jag har målat haha, speciellt när jag målat taket ;) droppar lite färg ibland..har tom hänt att jag fått färg i näsan (!) men men, kul är det iaf =) kommer bli himla snyggt sen när de är färdigt..

snart återträff me alla som tog studenten 2007 från plönninge..ska bli otroligt najs att träffa alla igen, hur många som helst som man inte sett sen studenten ju...lite tråkigt, men så är det ju tyvärr ibland..

längtar som bara den till lördag v 30 :D då åker jag upp till karlskoga o får äntligen träffa min underbara älsk igen!! har dock fortfarande inte kommit på va jag ska köpa för födelsedags present till honom...förslag tas tacksamt emot, haha ;)

annars är de la inte så mkt, farmor har flyttat in i huset...grannarna kommer över titt som tätt o hälsar på..riktigt roliga är dem :D

RSS 2.0