Usch :(:(:(

Va på stranden idag me Johanna på lunchen..alltid lika trevligt :) tyvärr inte de som de här blogginlägget kommer handla om..

hade snackat lite me kallin under dagen via sms...helt plötsligt får jag reda på en otroligt tråkig sak :(:( en kompis ligger på sjukhuset nersövd me båda benen brutna o en svullen hjärna :( har legat nersövd i 3-4 veckor :(:(

livet är bra fan orättvist :( du måste bli bra snart ju :/
tänker på dig...

in till stan imorn me hanna o sätta sprätt på lite pengar..hoppas på att hitta ngn snygg klänning :)

jo men visst. . .

varför trodde jag egentligen att turen hade vänt? jag visste nog innerst inne att det inte skulle gå ändå, jag menar jag o förhållande är och kommer nog aldrig va en lyckad kombination, eller?? Skam den som ger sig..

Hoppet är ju de sista som överger människan...


nää, de blir ju inget mellan mig o johan..vet inte riktigt va jag ska säga, grattis o lycka till me allt? som om jag menar de då eller?? blir bara patetiskt o ironiskt att säga..

This is my selfportrait and I've coloured it grey, and if I could I would remake it just for you.

Partajja me Malin o co ikväll :) ska bli kul, känns som de är behövligt för stunden att ha lite kul me kompisar o träffa lite nytt folk ^^ fast kör eftersom jag jobbar helgen...är väl bäst så, bara jävligt onödigt att supa skallen av sig för att man är lessen, blir inte ett dugg bättre...inte för min del iaf..

Du har det jag har saknat i mitt liv, men jag inte visste jag saknade förrens jag träffade dig. . .



dåligt me bloggande..

hmm..som så många andra av mina bloggande kompisar har jag väl kanske vart lite dålig på att blogga, och för att va en copycat så skyller jag på samma sak..de har helt enkelt inte hänt så mkt mer än de där vanliga som händer varje dag i princip...

lite har de ju visserligen hänt..förutom att man ska hinna me 22 kalvningar på 2 veckor så ska man ju samtidigt hantera alla de andra vardagliga problemen som de här me johan o hans ex....
va iaf inne idag och de va ju inget så de va ju skönt...fast nu i efterhand är jag faktiskt lite nedstämd för att det inte var något..tänk va mysigt ändå att gå omkring, men jag har ju trots allt studierna att tänka på, då kan inte en sån liten underbar sak förstöra det...måste nog bli klar med studierna innan jag kan börja tänka på sånt..tänk om situationen hade vart helt annorlunda, tänk om de hade vart så...undrar om jag verkligen hade gjort det som jag så bestämt hävdat att jag ska göra ifall de skulle bli så..
de är nog inte lika självklart när man väl står där och det är så..ska nog inte va så snabb till att säga bestämt nej, när man väl står där är det en helt annan sak...antagligen lär det väl kanske dröjja 2-3 innan jag står inför det valet men ändå..äsch, den dagen den sorgen som man brukar säga..

hanna va över i söndas eller om de va i måndas haha har inget minne av vilken dag hon va här :P illa haha..iaf såg på Step Up 2 The Streets..sjuuuukt bra film, älskar den...kan se den hur många gånger som helst :D:D filmmusiken ska vi ju inte tala om, bästa filmmusiken ever..eller aah, den kommer väl på delad första plats me soundtracket från Honey :D tack för en trevlig kväll..de är nästan 1 år sen vi hade våra traditionella filmkvällar varje söndagkväll halv 8 haha...tänk va kul vi hade, såg en film o sen snackade vi i typ 2 timmar om allt möjligt..oftast då killar haha....nooo shit alltså :P

måste ringa johan ngn dag också...så här kan vi inte ha det, eller jag kan inte ha de så här...jag vill veta nu hur han ska ha det...om han ska gå tillbaka till sitt ex pga av det eller om han ska försöka o se va som händer me mig...jobbigt att gå runt o bara hoppas...det finns ju faktiskt en liten chans... liten, men den finns fortfarande där..frågan är bara om det är nåägot jag borde göra eller om jag bara är jävligt naiv som går omkring, samtidigt som jag väntar och hoppas på han...??? ja, fast så mycket mer kan jag ju inte heller göra..eller? äsch, så här förvirrad har jag nog aldrig vart :S jobbigt är de också, hoppas de ändrar sig snart...han är sjuuuukt fin iaf :)

löning på fredag, riktigt gött^^ massa pengar...va inne i stan o kollade om klänningen fanns kvar, men de fanns den inte :(:(:(:( grämer mig som faan att jag inte hade några pengar den dagen jag såg den så jag hade kunnat köpa den..sååå vacker, jag hade vart väldigt söt i den haha :P (A) perfekt :)

snart skolan igen..otroligt blandade känslor, en del av mig längtar tillbaka något grymt, den andra delen har börjat tveka..tänk om man kanske skulle ta ett år fritt o jobba? har blitt lite bekväm av mig nu när jag har jobbat, de är ju faktiskt så mycket roligare än att plugga..inga tentor att plugga på eller uppgifter att göra och lämna in..sen är de ju lite som lockar här hemma som gör det väldigt jobbigt att flytta tillbaka...för de är faktiskt inte bara du som tycker de blir jobbigt när jag flyttar tillbaka...

Veckan m linköpingsborna=heeeelgalen :D

haha jaa..de började me att jag körde inom i lördas hade redan vart på en fest innan o skulle ju inte dricka ngt..men när killarna bjuder på öl säger man ju inte nej tack...artig som man är ;) (A) oh sen skulle vi ju gått ut också, men de blev de ju inte heller att man gjorde haha..blev en galen hemmafest istället :P vi badade i den nyinköpta poolen, o de va riiiiiktigt kallt haha...sen sov jag över där o undrar om de va så bra gjort de som hände men de verkar ju inte ha förändrat ngt mellan oss, så de stryker vi ett sträck över tycker jag :)

va där igen på måndakväll o hängde me dem innan de drog till måndasklubben..vart lite blyg, gaaah hatar när jag blir sådär blyg :/ fegge tyckte inte jag pratade på långa vägar så mkt som jag brukar göra haha...han är gullig den killen =) bryr sig om andra :) iaf, har ju jobbat typ hela veckan så har ju vart tvungen att åka hem ganska tidigt varenda kväll, men men..va gör de, fick ju umgås me dem iaf o de är ju faktiskt det som räknas :)

jag o angelica åkte inom i onsdas o hälsade på..naajs =)

igår va de partaj på riktigt :D:D vi va huuuur många som helst...spelade ölspel o sjöng singstar...en del knäppa kort blev de ju hahah...va kul att anna o malin också hängde med :D:D jag o hanna har skakat på hand på att vi ska pierca tungan..så nu kommer de äntligen ske..jag bangar inte iaf, bäst för dig hanna att du inte heller gör de ;) för nu jävlar ska jag ha den där piercingen haha..vi skulle ju gått på rix fm, men de blev inte av haha..sen vid 11 tiden tog vi taxi ut till tylösand o gick på fiesta :) naajs..visste inte de va så stort..peter siepen vart där o va dj..tallade han på rumpan en gång när jag gick förbi hahaha :P kunde inte låta bli haha..
kul hade vi iaf, jag o elin träffade en trevlig australienare som hette richard...vi pratade rätt länge me han, oh de visade sig att de va några svenska killar som hade lurat i honom att thank you betydde jag älskar dig haha..så han hade sagt de till ngn mc knutte, inte så bra kanske haha...
sen när vi skulle hem gick ju såklart inte bussen ut till nyhem o killarna hade redan stuckit hem..så jag o angelica fick gå i regn ut till nyhem..vi såg ut som dränkta katter när vi kom fram eller aah jag gjorde de iaf haha..
är lite smått stel i kroppen idag, sov på en soffa utan kudde o täcke...aaaj :/ menmen..

kanske mys ikväll, väääldigt angenämt :) tycker vi om hihi =)
har vart en galen vecka både va de gäller jobbet o killarna haha..men kul har de vart =)

hmm. . .

ja läget stabiliseras väl ganska så bra för var dag som går..men jag tänker fortfarande sjukt mycket på han..går inte en sekund utan att jag tänker på han..kanske inse att de inte blir något me han? :/

hur skönt som helst att bara ta de lugnt, är ju inte alltid de går så lugnt till i lagården, fast de är nog ett bra mkt bättre jobb än att bara sitta still på ett kontor, men aldrig i livet att jag tänker fortsätta jobba i en lagård framöver..
suuck..kan man bli mer galen på en ko än på 718?! :S hon springer ju värsta gatloppen varenda gång de är mjölkning o stissar upp de andra kossorna haha...fram o tillbaka, fram o tillbaka i 190 går de...springer in i mjölkgropen står där en stund, när man sen vänder sig om för att fösa in kossorna, då har hon redan motat bort dem från gropen så man får gå o hämta dem igen..oh de här går på 5 sek...men lite spänning i vardan är väl aldrig fel haha?? :P

vi hittade en mus också, som vi döpte till Prins Albert (eller okej, de va jag som gjorde de) vi hade han i en plasthink o när vi skulle visa killarna han så hoppade han upp mot mig..ett vrålskrik o sen är musen borta haha...ojdå :P (A)

stack till västerhagen igår me johanna, carolina o lisa. kul kul :) dansade hur mkt som helst, träffade fredrik från nyår kanske inte de stället man förväntar sig att träffa han..men de va kul :) träffade en massa plönninge elever också, alltid trevligt..
jan är ju en jävel på att dansa haha...oj va man snurrar i buggen när man dansar me han, huuuur kul som helst :) flummigare person än han går nog faktiskt inte att hitta hahah...
nästa vecka blir de också västerhagen...förhoppningsvis me större gäng, o då ska vi sitta hemma hos mig innan vi åker tänkte vi :)

kolla på lite reaper ikväll yaaay =) grym serie ju..upp o jobba imorn igen..men men, ledig i helgen så de är gött...kanske sticka in o hälsa på fegge när han kommer ner :)

Fuck this. . .

ja...bättre har jag ju mått iaf..känner mig så jävla sviken, men samtidigt vet jag att det inte är hans fel. Hon kunde väl kläckt ur sig de lite tidigare, hon verkar ju ha vetat de någon månad iaf eller?

vet inte va jag ska göra..man säger alltid att man aldrig har känt så här mkt för någon innan, sen kommer man alltid fram till att man överreagerade för man var så lessen..men den här gången stämmer det verkligen. Jag har verkligen ALDRIG känt så här för ngn, inte ens för micke...sen har jag aldrig träffat en kille så intensivt i 4 veckor som jag och johan har gjort..vi har ju setts typ varje dag i snart 4 veckor, det är mycket...

nu vet jag iaf, varför han har vart så off o avig den senaste veckan..jag förstår han verkligen, de är en knepig sits han befinner sig i just nu..tycker synd om han, de kan inte va ett lätt val att välja mellan..jag hade inte velat ha det valet nu, de kan få komma sen om typ 5 år, men inte nu...jag är för ung för sånt :/

de som gnager mest i mitt huvve för tillfället är att om inte fittan kommit emellan nu, hade de funnits goda chanser till att vi hade vart tillsammans till hösten..kan inte göra så mycket mer för tillfället än att bara vänta..för jag är beredd till 100% att vänta på johan...han är de bästa som hänt mig denna sommaren, kommer ta ett bra tag innan jag släpper han...och de kommer ta ännu längre tid innan jag börjar titta åt en annan kille igen...

kommer sakna hans mysiga famn så in i bomben...alla pussar i pannan o håret :) de där mysiga kramarna, eller när han smyger upp bakom en kramar om en o pussar på halsen :) nää han tänker jag definitivt vänta på...

tycker så otroligt mycket om honom att jag faktiskt har börjat tveka på att åka till australien nästa höst och plugga, har tom börjat se mig om efter praktikföretag runt om halmstad för att jag ska kunna va nära han..förstår att han tycker de är jobbigt att jag flyttar tillbaka till ljungby till hösten o börjar plugga igen, men de är minst lika jobbigt för mig..jag vill inte heller flytta tillbaka nu när jag har träffat han..

bio imorn me tjejerna...perfekt tillfälle för de, känner att jag behöver muntras upp lite..nää om man skulle ut igen o sola lite till, fast de har jag ju gjort hela förmiddan börjar tröttna lite...men va e de me mig?! jag brukar aldrig tröttna på att sola, älskar ju de..särskilt mkt aptit har jag inte heller haft...åt middag nu, de va första gången jag åt sen 3 på eftermiddan igår...usch de här är inte bra..

ohja :)

jobbade igår, gick ju himla smidigt ^^ jag o johanna är ett mycket bra team tillsammans där uppe bland kossorna :P lediga idag o imorn, mycket angenämt haha :) dessvärre tomt i sängen...hmm...hur kunde detta ske ?! :S ska kanske ta o ringa dit o klaga lite på hans chef hahaha :P tittade på film o planerade lite igår..såg på 27 dresses...kul är den =)

iaf...17 juli...lägg de datumet på minnet :D Rix FM festivalen i halmstad...oh innan dess om allt nu går enligt mina o johannas planer går som de ska så är de juu lite förfest på Fridhem innan me grillning =) hoppas nu allt blir bra, hade vart toppen :) singstar, GH3 o en massa goa vänner...bättre än så kan de ju inte bli :)

va har jag hittat på idag då? typ ingeting..bara sooooooooooooooooooooolat :D lovely..hihi...mer av de imorn :) riktigt brun e man nu ^^
ikväll händer de väl inte så mkt...se morden i midsummer som pappa spelade in igår o så får jag väl kolla undan lite avsnitt på Reaper också..fy sjuttsingen va bra den serien är =) tycker Heroes avsnitten kan komma snart =)

snart fortsätta städa där uppe...tog en liten paus bara..helt underbart me värme, dock kanske inte när man städar inomhus :/ menmen, inte klaga nu ^^

RSS 2.0