Lite allt möjligt. . .

. . .ja, julafton kom och gick. Med trevligt sällskap och god mat =) och framför allt fina julklappar.
Trevligt att träffa hela släkten igen, fast det var ju trots allt 3 st som fattades. Att se på Kalle Anka utan Mattias, var tråkigt inte samma sak. Juldagen skulle spenderas med mina sköna plönningebrudar och tillhörande sällskap :) tog de lugnt till att börja med, men väl ute på stan när jag sprang på Sebastian blev det mer och mer haha :S och blev aningens full suck. Är som att va 18 igen när man inte visste hur mkt man tålde :S plus att de allt som oftast slutar med att jag antingen lipar som jag inte vet vad eller är otroligt arg och ilsken på allt som hänt.

Fick iaf sova hos Sebastian (min kusin för övrigt, inget nytt ragg) :) huuuh, mådde som jag förtjänade daden efter alltså pyton...men vad jag kommer ihåg hade jag kul, upptäckte dessutom till min stora förvåning att jag någon gång under kvällen hade trillat och på så vis fått ett härligt blåmärke på knäet. Efter mkt tänkande så tror jag att det var vid B&B jag trillade, men minnet sviker mig så 100% är jag definitivt inte haha :) men men, man lever bara en gång så vad gör det med lite blåmärken på vägen genom livet...

Igår vart de lite jobb faktiskt, Sören ringde in mig och frågade om jag kunde köra ner högtryckstvätten som frösit sönder och läckte...Sagt och gjort, hoppade in i pickupen och körde ner till Laholm. 2 timmar, lättförtjänta pengar om jag får säga min mening, jobb blir de även imorn. Från kl 7 fram till lunch, ska väl strö alla bås om jag fattat dem rätt. Skitjobb men de är pengar och trivs med att göra det eftersom det är bland alla söta kossor =) gick ju även på bio med jonas på kvällen och såg Narnia. Den var bra, men ettan är fortfarande den bästa :) men trevligt var det. Satt en lång stund i bilen sen och pratade om allt mellan himmel och jord typ. Mest om förhållanden, flick- och pojkvänner. Ska åka skidor med han och några till imorn, trevligt :)

Idag vart de ju besiktning av bilen, gick igenom utan anmärkningar men fick bra att veta. Stommen på sidobalkarna va rostskadade, sen vart de en fika med kusinen och köpa raketer till nyår =) har vart en bra vecka hittills. Doris hoppade på mig en massa imorse när hon tyckte jag skulle vakna haha :P

Over n' out !

Helt jävla otroligt. . .

. . .fy sjutton va arg jag var när jag vaknade. Otroligt att man kan bli så otroligt förbannad av en dröm, jag kokade så arg var jag. Svårt att somna om när jag var så arg suck.
Som om det inte är nog så har den där idioten förstört mitt nöje med att lyssna på Volbeat, blir bara så arg av att lyssna på dem . Tidigare blev jag så glad av att lyssna på låtarna.

Att en person kan få en att bli så full av hat och ilska det är för mig ofattbart.
Pratade en lång stund med Viktoria igår, jättehärligt att höra hennes röst igen :) kände mig rätt lugn efter att jag pratat med henne. Otroligt skönt att få prata av sig :) Tack darling <3.

Känner att det skulle vara skönt att gå vidare med någon ny kille, men för det första så finns det inte i min värld och för det andra så vill jag heller inte. Allting löser sig, har iof sedan utekvällen i lördags tänkt en hel del på en flirt från sommaren 2008. Hmm, fast inget jag vill ge mig in på igen. Men skönt att ha något annat att tänka på än Mattias för stunden.

Over n' out!

Ny vecka, nya tag. . .

. . .det snöar och blåser här nere nu, rätt mysigt. Nu är de inte lika grönt på marken hihi =) Går sakta men säkert framåt med katterna, nu morrar de bara när de ser varandra. De kommer nog gå bra, lagom till julafton bör dem väl vara vänner haha. De blir nog bra, rätt skönt att vara hemma så här. Har varit händelserikt sen jag kom ner, igår var jag hos tandläkaren. Där jag kom lindrigt undan, 49kr och inga hål eller någonting. Däremot kommer 4 av mina visdomständer fram, hade ont i en tand men tandläkaren tyckte det var dumt att borra i den när den var friskt och det inte var något hål i den.

Skrev in mig på arbetsförmedlingen igår också, gött att det "bara" var ett år sen sist jag var inskriven där så alla mina uppgifter finns kvar :) får ju iof uppdatera lite. Nu är det bara att vänta på att Uniflex skickar mitt arbetsintyg så jag kan skicka in papprena om A-kassa. Hoppas det inte tar så lång tid bara.

Idag blir det väl lugnt, har nyss tänt i den öppna brasan så nu värmer det gott här i huset. Ska rulla köttbullar idag och fixa lite. Ser framemot lördag med festen hos Simon :) bäst att ta de lugnt med tanke på att jag inte druckit på huur läänge som helst och med det aktuella läget.
I miss my soulmate :/ saknar att inte hålla om honom på natten eller att se honom...Allting löser sig så småningom =)

Over n' out !

Sista dagen . . .

. . .japp, sista dagen i Karlskoga. Sitter förtillfället i telefonkö till Radiotjänst för att avanmälan av TV licensen, dyngtråkigt..Har iaf sålt min soffa idag, alltid något så nu slipper jag ta med den ner igen. Ju mindre saker jag behöver ta ner desto bättre, dessutom har jag siktat in mig på en sjukt snygg skinngrupp på Jysk =) den ska jag köpa när jag flyttar ut från mamma o pappa nästa gång haha..
Har en massa samtal att ringa idag, bla till skatteverket, transcom och sören...

Sitter för tillfället i telkö till skatteverket och det är beräknad kötid till 15 min suck...rolig telefonräkning jag kommer få nästa månad eeh nej!!
måste börja packa ordentligt sen när jag gjort alla samtal, är ju en del att packa ner...fast det mesta tar inte så stor plats...det är bara tallrikar, kläder och lite små pynt som ska ner ...så de går nog fort :) ikväll blir det till att skruva ner soffan i 2 delar så de kan ta den imorn...imorn ska vi även skruva isär sängen suck...usch, flyttpacka är aldrig kul...under mina 19 första år har jag klarat mig från att flyttpacka, men inom loppet av 3 år har jag flyttpackat inte mindre än 5ggr suck...till ljungby, hem från ljungy, till det nya stället, upp till karlskoga och ner till halmstad igen suck...Vem vet när jag behöver flyttpacka igen suck, kanske blir förr än man anar...äsch nu ska vi inte vara sånna..
Allting kommer bli bra, måste bara komma över mattias också så är allt perfekt...

Over n' out!

Happy. . .

. . .jag vet att mitt humör kan svänga ganska rejält, men idag är jag faktiskt ganska lycklig. Tror att det beror på en så enkel sak som att Mattias faktiskt är på gott humör, konstigt att humör kan smitta av sig så otroligt mycket.
Var på stan en liten snabb vända med Viktoria igår, väldigt trevligt. Hann avverka nästan alla julklappar, bara mamma och pappas kvar :) blev faktiskt en liten julklapp till Mattias också även om vi inte skulle ge varandra något. Men det var en sak han behövde och som han faktiskt blev glad för så det var ju positivt.

Har för övrigt raderat en sak ur mitt liv och jag skojjar inte när jag säger att det känns hur skönt som helst. Nu är siktet endast inställt på att packa ner en massa saker, flytta ner till Halmstad, fira jul och allt det som hör till. Men framförallt bli kompis med Mattias igen. Vår kompis relation går ju som sagt upp och ner för var dag som går. Men han är en viktig person i mitt liv och vi får som sagt se vad som händer i framtiden.

Idag ska jag väl också försöka börja packa ner en massa saker, är ju faktiskt bara en vecka kvar till mamma och pappa kommer upp för att hjälpa mig flytta ner alla saker igen. Så den kommande veckan ska jag verkligen försöka vara så positiv som jag bara kan vara och verkligen försöka att inte irritera mig på småsaker. Helt enkelt göra den sista veckan i Karlskoga (för den här gången) kanon!

Annars är det inte så mycket, helgen består av jobb och att packa ner ytterligare saker som förmodligen kommer varvas med ett ex antal avsnitt av Vänner. Är dock inne på halva säsong 8, så snart får jag börja om från början :) Vad skulle jag ta mig till utan Vänner, ojoj, känner att det är lite av min terapi. Under tiden som jag tittar på Vänner så bearbetar jag det som hänt, Viktoria har tipsat om att läsa böcker men jag tror att det egentligen räcker med att titta på Vänner. Det sammanfattar ju egentligen lite mitt liv för tillfället, singel utan jobb men med ett helt gäng underbara vänner som stöttar och finns där för en när man behöver dem som mest :)

Over n' out!

RSS 2.0