Den med allt städande . . .

. . . livet strålar för tillfället, vet egentligen inte varför. Har samma jobb fortfarande (kind of boring), samma underbara pojkvän (lovely) och fortfarande samma härliga vänner omkring (superhärligt!!) så egentligen ser mitt liv ut precis som vanligt. Men en liten förändring från igår nämligen att lägenheten har genomgått en storstädning. Känns faktiskt väldigt bra. Har också kommit fram till hur jag ska få den ännu mer hemtrevlig så småningom.
Min härliga V.Ä.N.N.E.R tavla som snart kommer finnas i min ägo ska hängas upp ute i hallen, där också min fina vas jag fick i studentpresent numera står. Ska även få tummer ur röven och äntligen köpa ett såntdär svart hyllplan från IKEA och sätta upp mitt & mattias student champange glas + våra studentmössor. OH YES, de kommer bli så snyggt. Det ska sättas upp ovanför sängen tillsammans med min "Tillåtet att rida" skylt ;)

Har nyss avnjutit några avsnitt av vänner under tiden som jag tagit välförtjänta pauser i städandet, det tar verkligen på krafterna med att städa. Speciellt när man inte bara ska dammsuga som vanligt utan även våtmoppa alla golv, blir ju en del kånkande hehe. MEN, jag är väldigt nöjd med hur slutresultatet blev :)

Annars har det också varit väldigt najs att vara ledig 2 dagar :) nu är det jobb 3 dagar och sedan ledig i helgen igen Absolutely fuckin' amazing! 3 dagar med 12-20.15 skift och sedan bara lata mig. Dessutom bara 1 vecka kvar till lön, vilket också är helt underbart :)

Kommer för övrigt att fortsätta döpa mina bloggrubriker ala' vänner avsnitt. Är helt beroende av den serien, har inte gjorts någon bättre serie än den. Eller jo kanske, Vampire Diaries är ju en lämplig kandidat, men tror ändå inte den slår vänner. Det är svårt :)

Nu gott folk är det natten som gäller, imorn är det dags för ett nytt jobbpass med Välkommen till Tele2, du pratar med Sandra Bengtsson alt Välkommen till Comviq. . . aah, you see where I'm headin'.

Soo, good night folks!

:/

För tillfället är allt typ skit, mattias och jag har bråkat som fan idag och för tillfället finns det inga barn, hus eller något alls i vår framtid tydligen. Vet e fan vad jag ska ta mig till, det blåser förmodligen över men kul är det inte.

Födelsedagen igår va najs, tack för blommor, choklad och doftljus :) mysigt! Ska till Örebro med Bettan någon helg och välja ut en tavla jag ska få, yay! Så vi kan få upp lite fint på väggarna här i lägenheten :)
Kollade på Avatar också, huuuur grym film som helst :) den gillade jag starkt!!

Ikväll händer det väl inte så mycket, ska kanske över till Danne och Jennifer, men det är sånt som märks :)
Annars blir det lugnt i helgen, eftersom jag jobbar.

Ha de gött!

Usch...

...vad tiden går fort :S det är mycket som händer nu och många som fyller år. Igår var de anki och putte som fyllde år, idag är det pappa, på fredag är det kim, söndag fyller martina år och om en vecka är det min tur att fylla år, dan efter det är det kallins tur och i slutet på maj är det dannes tur. Ojjebojje, många presenter blir det :S :)

Nu däremot softar jag med Mcleods döttrar och att passa tvätten, samtidigt som jag drömmer om min och mattias framtida resa till australien. När den nu blir av, men någon gång ska den bli av :) har gett mig dän på att den ska bli av.

Ser fram emot fredag kväll omkring halv 9 då jag påbörjar resan ner till mamma o pappa, ner och fira pappa :) och även få lite presenter hihi. Ska även ta med bikinin, måste ju kunna bättra på brännan lite. Jävlar va jag ska pressa när jag är där nere, underbart att ligga ute i trädgården och sola!!
Längtar till den dagen då jag och Mattias köper hus, så man kan sola och pilla ute i trädgården :9

Annars rullar allting på som det ska, har ett jobb att gå till och letar efter annat, men det löser sig.

RSS 2.0