Jobb & annat smått och gott. . .

. . .Allting flyter på väldigt bra just nu :) Jag är så kär i min Niklas, han är helt underbar. Har en del planer, fast gör som Viktoria och håller er lite på halster några dagar till. Än är det inte helt bestämt men jodå, imorn ska vi ta ett snack om det wiie!! :)

Jobbet funkar bra, har provat på att jobba natt nu också. Det funkar men är nog mest intresserad av dagpass, fast vi får väl se vad jag får för något nu i sommar. Det blir nog bra =)

Hade en jättetrevlig helg, i fredags var det studentskiva hemma hos Niklas kusin Caroline vars morsa jag har jobbat med. Världen är allt bra liten haha =) Grattade Cecilia på plönninge och pratade en massa strunt med gamla lärare. Bla fick jag erbjudandet från Mary-Lousise att komma och rida på hennes hästar. Ut och cantra på stranden och allmänn motionsridning :) Lördan bestod av slapp hemma hos Niklas och sen HIK fest på kvällen. Grymt kul, aldrig sett föräldrarna så vilda innan (inte mina :P) Träffade min gamla ridlärare Tina där som även hon behövde hjälp med sina hästar. Nu jävlar rullar de in härligheter =)

Annars blir de lugnt i veckan, jobba 4 pass och än så länge vara ledig i helgen. Bara mysa och umgås med min fina pojk och familj/vänner. Nu är livet härligt :)

Over 'n out !

RSS 2.0