4 sekunder. . .

. . .lalala, mycket Magnus Uggla har de blivit dessa gångna veckorna :) han har ju gjort många härliga låtar, galet roliga haha ! Helt galet vad mycket jag har att göra nu för tiden trots att jag bara jobbar 3 timmar om dagen. Förra veckan var det ju sportlov, år och dar sedan man själv hade det men nog med nostalgi nu va. Kom igång med ridningen igen vilket var underbart, hjälper Simone att sätta igång Jossan igen efter vilan. Till en början gick de skit, stressigare och stelare häst fick man leta efter. Men med mycket tålamod, en del lösgörande arbete så gick det igår alldeles fantastiskt bra :) hon börjar lugna ner sig, får se hur de blir nästa helg när jag ska rida henne igen.

Har också en kille som går med mig på jobbet som jag ska lära upp, där sätts verkligen mitt tålamod på prov...Har absolut inget emot invandrare, han är jättetrevlig...men det är inte mkt svenska han kan, så det är inte jättelätt att göra sig förstådd, men de går..skam den som ger sig.

Träffar Qvint så ofta det går typ, vilket innebär på helgerna när han kommer hem till Halmstad igen. Det känns väldigt bra och skulle nog vilja påstå att jag faktiskt börjar bli lite kär haha :) Känner också att jag släpper Mattias mer och mer, nu bryr jag mig bara väldigt mycket om honom och kommer alltid att göra. Han är en viktig person för mig, hoppas verkligen det kan funka att vara kompis med honom :)

Nu är det bara 9 dagar kvar sen blir Doris ljungbybo för 2 veckor medan hennes mamma sticker till Thailand för att lata sig, sola, bada, shoppa och bara leva livet :D helt underbart, längtar som fan.

Over n' out !

Äntligen helg . . .

. . .Ja äntligen fick jag ta helg :D helt underbart ! Jobbet flyter på bra, idag var jag uppenbarlinge så pass snabb att jag fick gå och skrota lite och sopa lite här & var haha. Både dubbel och trippel kollade listan så jag verkligen inte hade glömt att städa något ställe, men nix hade gjort allt jag skulle.

Fullspäckat med händelser hela helgen, börjar förstå hur min söta Viktoria har det haha. Nu är det nog något stort inplanerat varenda helg. Denna helgen är det whiskykväll (?) de får vi ju se hur det blir folk har uppenbarligen svårt för att bestämma sig för hur dem ska ha det. I vilket fall som så sitter vi ett gäng hemma hos Camilla ikväll och tjötar =) Imorn är det Elins 23 årsfest med utgång på det och träffa folk. Sen på söndag blir det mest att ladda upp batterierna inför en ny arbetsvecka.

Nästa helg är det ju Göteborg Horseshow !!! Får se om jag följer med upp på mässan eller inte, på lördagen är det Travgalan på Halmstadtravet vilket ska bli riktigt kul :D mat, dryck förmodligen en del kändisar inom travvärlden (som jag inte kommer ha ett hum om vilka dem är haha) Ska ta hand om Simones häst onsdag-söndag vilket kommer innebär undebar träningsverk haha. Ska förmodligen också på mitt livs första spinningpass me Camilla. Skulle varit på det igår, men eftersom Camilla fortf är lite småkrasslig blev det bara en promenad med hennes häst =)

På onsdag är det bara 3 veckor kvar tills vi sitter på planet ner till Thailand, skojja inte vad jag längtar efter det eller?! Ska bara lata mig dem 2 veckorna, har många jag ska skicka kort till haha...

Over n' out !

Åh, vad underbart . . .

. . .Veckan som var har varit riktigt bra. Har jobbat mina 3 timmar om dagen på Coop i Falkenberg, det funkar ju bra so far. Onsdagen hade jag och Qvint filmmys, såg på National Treasure 2. En massa mys och många pussar :) på torsdagen hade vi biomys med Camilla o Marcell. Såg på Love & other drugs. Otroligt sevärd film, riktigt kul samtidigt som den var gripande eftersom Anne Hathaways rollfigur hade Parkinson. Väldigt trevligt :) har iof blivit lite väl många sena kvällar och tidiga mornar i rad. Så fredagen var jag helt slut, men det var ju trots allt bara 1 dag kvar till lördag och sovmorgon, så jag härdade ut. Fredagen var lugn, satt hemma med familjen och tittade på tv.

Hade tänkt mig en underbar sovmorgon till halv 10, tyvärr tyckte inte Doris min plan var lika bra. Halv 7 hoppade hon runt i sängen och klev på mig, hon skulle ju faktiskt ha mat. Så det var till att gilla läget, gå upp och ge henne mat. Sen vart de ju lögn i helvete att kunna somna om.

Juste, tisdagen var jag och pappa nere i Malmö för att hälsa på Albin på sjukhuset. Skönt att operationen har gått så bra, torsdagen kom han hem. Fick ju dessutom böter på tisdagen av clownerna på sjukhuset haha. Jag satt lutad mot elementet på golvet, så hon frågade om jag frös. Därefter frågade dem en sköterska om de fick starta en eld eftersom jag frös. Fram med spriten och pappret sa hon, men vart är spriten då? Frågade Albin om det var så att jag och pappa hade druckit upp den, och jo de hade vi ju gjort. Så hon sa att det blir böter på de, tog fram ett vykort och skrev ner det. Frågade vad vi hette och utbrast "Huuh, det är ju han. Du vet, från det andra rummet. Som hoppade i sängen, ja du vet sänghopparen" till den andra clownen när pappa presenterade sig. Som straff skulle vi fixa Albins lilla Daf haha. Kunde knappt hålla mig för skratt när det hela hände :P

Lördagen var det som vanligt melodifestival tittande med Qvint och Camilla. Samt några kompisar till henne, sen liten utgång på det till Harrys och La Cocaracha. Sov över hos Qvint, såg på The Shining sen på söndagsmorgonen. Stannade fram till kvällen och vi hann avverka ytterligare en film Green Street Huligans. Inte min typ av film :S Låg i sängen typ hela dagen och snackade om allt möjligt. Roliga fylleminnen, knepiga drömmar. Om att prata i sömnen som han faktiskt gjorde på morgonen haha. Så nu är de väl officiellt att vi dejtar varandra. Det känns bra och vi tar det långsamt, trivs väldigt bra med honom.

Glad alla <3 dag allihopa :)

Over n' out !

Fantastiskt bra. . .

. . .yes, veckan har varit helt okej :) brorsans operation igår gick bra och så även uppvaket :) skönt som fan ! Pratade med mamma idag och han fick inte lämna uppvaket riktigt ännu då han fortf hade en massa morfin i sig. Han hade tydligen legat och tryckt i sig morfin hela natten ifall ifall stackarn. Men allt verkade bra, han var lite snurrig och pratade i nattmössan av allt morfin. Men är bara så glad att allt har gått bra och att han mår så pass bra som han verkar göra :) Förmodligen blir de att vi åker ner på måndag och hälsar på honom.

Jobbet har gått bra, har numera fått provanställning i 6 månader. Har 3 timmar på Coop i Falkenberg och om det finns något i Halmstad får jag det som mertid, plus all milersättning jag får för att jag använder min egna bil är inte så tokigt det. Fick papprena från polisen i onsdags så skickade in dem till Ringhals och i nästa vecka får jag svar. Nu håller vi tummarna va :D hade vart najs, gå omkring i uniform som en klasskompis till mattias sa, ohlala sexigt du haha. Dem där killarna är för goa haha !

Dessutom är de ju rätt trevligt att ha något att tänka på, kul att flörta igen. Har ju inte "fått" göra de nu på 2 år. Har också börjat tänka som så att om det verkligen är meningen att det ska vara jag och mattias, då kommer vi att bli ihop igen någon gång i framtiden. Och fram tills dess lever jag livet här nere (eller vart jag nu hamnar) och så tar vi beslutet den dagen det kommer. Största dilemmat för mig nu är att våga släppa mattias på det sättet, han har ju trots allt gjort sitt val och det är hon. That's fine, jag känner ju att jag börjar komma över honom och gå vidare ändå så det är lugnt för min del. Så länge jag får ha kvar honom i mitt liv som grym killkompis är jag nöjd !! =)

Förmodligen bowling imorn och träffa Q, trevligt. För övrigt fullkomligt ÄLSKAR jag Tele2s nya reklam, Frank är min idol haha ! Ikväll blir det film och tjejkväll med Camilla o Hannahou, allways nice . Livet leker för tillfället, allt känns fint. Idag är det ju visserligen 3 månader sedan jag och mattias bröt upp, menmen. Allt kan kanske inte hålla för evigt heller. Men bäst av allt är att det är 1 månad och 5 dagar tills jag, hanna och mina föräldrar åker till Thailand. Shit va härligt det ska bli, koppla av verkligen :)

Over n' out !



Kvällen igår var jätte kul, vi skrattade och hade väldigt trevligt. Jag, Camilla, Cecilia o Qvint. Satt o tittade på melodifestivalen med halvt öga, sen vart de lite astrid lindgren musik på det haha ! Mycket trevligt sedan, de här kan bli något riktigt bra ! Tycker om mer och mer, superhärligt!!

RSS 2.0