Ett trevligt avslut. . .

. . .på en helt ok vecka :) En hel jobbvecka med undantag på självaste löningsdagen då jag var ledig, rätt gött. Kunna fixa det som skulle fixas. Helgen bjöd på jobb 8.45-15.15 både lördag och söndag men även ett besök hos Viktoria & Johannes på lördagskvällen. Mucho najs ! Helgens jobb innebar också drygt 100:- i provision också, inte helt fel haha. Söndagen var lugn, lagade mat och började titta på film i min ensamhet.
Bröderna Rosén mekade bil. 10-15 min in i filmen kommer Mattias hem, och det blir en sån myskväll jag längtar så efter. Som den Disney fantast jag är så tittade jag Cars, helt underbar film det där "My name's Mater. You know...like tomater but without the TO" finns bara ett ord KLOCKREN... Och hörde faktiskt Mattias fnissa till, fast hade jag frågat honom hade han nog förnekat alltihopa haha :)

Veckan som kommer bjuder på ännu mer jobb, sista veckan där jag går 100%. Kortare pass på fredag vilket passar utmärkt för då kommer mamma o pappa upp :D blir bio mys på fredag och ännu än gång som den Disney fantast jag och resten av min familj är så blir det Toy Story 3 mycket angenämt ohja! Blir förmodligen en snabb visit hos Gunnar och Anita i Hjortkvarn också, inte träffat dem på typ 2 år. Sista va Halloween 08, så det är ganska så precis 2 år sedan jag träffade dem sist.

Om 2 veckor kommer dessutom Hannapanna upp och hälsar på, ev även Blondie =) underbart att träffa mina Halmstadbrudar igen. Då får det väl bli någon liten tillställning tycker jag. Erika och Viktoria vad säger ni om detta?? =)

Over 'n Out.

En kväll som denna. . .

. . .Saknar jag Halmstad, mamma, pappa och mina vänner där nere som fan. Sitter hemma själv IGEN och det är ju skitkul eller inte. Mattias for iväg till Kritt för killkväll och lämnar mig själv för andra kvällen i rad. Igår var han och hjälpte Nina med hennes bil, kom inte hem fören 1 på natten.

Saknar min och Hannas filmkväll varje söndag halv 8, och allt tjejsnack som följde efter det :') Hanna min darling vi för alltid! <3 Erika och Viktoria ni är mina darlings här uppe tillsammans med andra gullungar :)

Ikväll blir en lugn kväll med Just My Luck, en äkta chick-flick film...bättre än inget iaf.
Kände mig tvungen att avreagera mig lite, nu är de film och sen blir det väl sängen tror jag.

Ha de gött.

Drömmer mig bort. . .

. . .både till Thailand och Australien. Thailand är ju iof inte så långt bort, det är ju ca halvåret kvar innan jag, mina föräldrar och Hannapanna åker dit :) 2 veckor av sol, bad och semester. Anledningen till detta inlägg är väl för att jag blivit inspirerad av Viktoria och Johannes resa till Turkiet nu veckan som var, lite smått avundsjuk på er hehe. Sol och bad hade inte alls suttit fel nu, men men.

Sitter för övrigt och kollar på V8 Supercars som förmodligen är enda anledningen till att jag ska kunna få med mig Mattias utanför sveriges gränser. Sen att V8 Supercars går i Australien gör definitivt saken inte sämre eftersom det är 1 av 3 länder som jag måste ha besökt innan jag dör.

1. Australien
2. Nya Zeeland
3. USA


Så september om 2 år hoppas jag att vi befinner oss i Australien för att semestra och titta på bilar =) drömma kan man ju iaf. Direkt efter Thailands resan är över ska jag börja spara pengar till Australien resan :) ska bara introducera Mattias för idén också, fast det ska nog inte vara så svårt ;)

Äsch, ikväll blir de lugnt. Jobba i helgen, förmodligen över till Kallin på lördag också men det ger väl sig..

RSS 2.0