Kanske dags för en liten uppdatering nu =)

Jaha, nu är det verkligen inte många dagar kvar till julafton, otroligt vad tiden har gått fort :) men så är det ju oftast när man har roligt! Har träffat många nya vänner genom jobbet och trivs alldeles förträffligt, även om jag saknar att arbeta med kroppen. Så ska väl försöka hitta ett annat jobb där jag får röra mig mer :) typ hästskötare eller djurskötare, de skulle passa mig perfekt :) Har för övrigt lyckats sälja in 2 datapaket och har tjänat otroligt 70 spänn på det hihi ;) vi fick också möjligheten att gå en liten snabbkurs till Winback, där de verkliga pengarna finns att hämta...men känner att jag vill bli mer säker på jobbet innan de får skilla över mig på Winback :) lägenheten känns asgo och helt underbar. Ångrar inte en sekund att vi tog den, lagom storlek för oss två, de kan inte bli bättre...de som saknas nu är en liten hårig sak på 4 ben som springer omkring :) men de får komma sen...

nu kommer 2 goa arbetsveckor på 3 dgr per vecka =) och sen i mitten på januari går vi ut i driften :) ska lägga in bilder på lägenheten så ni får se hur den ser ut :)

blir väl en ganska lugn dag idag, städa lägenheten och lite sånt..nästa lördag åker vi ner till Halmstad och firar lite jul me mina föräldrar och släkten :) förhoppningsvis blir det väl lite fest me de bästa den 25e också =)

för övrigt blir mattias telefontrakasserad :P han kommer nog aldrig in i duschen hahaha :P
nä, nu blir de nog till o ta en svängom me dammsugaren...ha de gött!!

Vår underbart sköna säng :)










RSS 2.0