. . .

Jaha, sitter i Mattias säng igen. Ska snart börja på skolarbetet, men de kändes ganska tvunget att få skriva av sig lite kände jag. Det som hände i söndaskväll har så sakteliga börjat sjunka in lite smått, men det är ändå sådär otroligt overkligt.
En sån olycka är bara sånt som man läser om i tidningen eller hör på polisradion. Samtidigt som jag sitter här och skriver studsar de en massa frågor omkring i huvudet "Tänk om jag inte gjort den där omkörningen?!" " Tänk om vi bara åkt emot räcket, då kanske Mattias fortfarande haft en hel bil?!"

Det var de läskigaste i mitt liv hittils, bra mycket läskigare än när vi gick ner oss med hästarna i en mosse den där dagen för snart 7 år sedan. Att åka i en bil som helt plötsligt får sladd på blixthalka är inget kul, verkligen ingen lätt situation att hålla huvudet kallt och inte ratta för allt man är värd. Jag är glad att både jag och Mattias klarade oss utan några som helst skador, vet inte vad jag hade gjort om Mattias hade blivit skadad.
Det första som for genom huvudet när bilen la sig på min sida va "Nu är de klippt, Mattias är skadad och här sitter jag utan någon som helst skada" men som tur var, så va ju ingen av oss skadade.

De ligger glas lite överallt här i rummet, låg till och med glas i sängen igår innan vi skulle lägga oss. Så de är bara till att städa och dammsuga här idag. Plus allt skolarbete som jag ska hinna med att skriva klart. Om någon timme ska vi åka och se hur bilen ser ut.

Som jag sa till Anki när jag pratade med henne (Tack för det förresten :)) andra par firar 2 månader med att käka middag eller gå på bio, jag och Mattias firar 2 månader genom att köra av vägen i blixthalka. Känns på något sätt lite bättre att man kan skämta lite grann om det, Mattias sa något om att " Ja nu har du ju lärt dig att fickparkera iaf! ;P"

Nä dags att fortsätta med skolarbetena.

En ganska vanlig dag . . .

jaha..sitter i mattias säng som alltid =) rummet ser rätt stökigt ut o har lovat att de ska va städat till han slutar..vilket är om typ 1h o 20 min :P men de ska vi väl kunna fixa...bort till lägenheten o hämta en ryggsäck o packa ner saker i...
hjälpa mattias att packa också för att sedan åka upp med kim till örebro..
därifrån få skjuts på ngt sätt till karlskoga..

tillbringa helgen uppe hos svärföräldrarna igen, supergoa jue :D o sen åka ner i mattias nya bil..den 4e (!) i samlingen...
ridningen igår gick rätt najs..hade Candyman igen, och markarbete stod på schemat (vilket för övrigt innebär hoppning nästa vecka :D:D)...övade på att bromsa o gasa...roligast va att länga o korta galoppen :D fick in några riktigt snygga övergångar wihooo!

puben därefter me grabbarna grus :) där de också bestämdes att vi skulle fixa me bromsarna på bilen idag (som vi nu sagt att vi ska göra i typ 3 dgr i rad (!)) så vi sa att vi skulle ställa kl på 8..men vi (läs jag) kom väl upp ur sängen vid tjugo över 8...kan ju också säga att bilen inte blev fixad idag heller (någon som är förvånad?) inte jag iaf.. så de får bli efter helgen, o de måste göras...annars får vi la ta mattias bil hem till halmstad nästa helg...

de 2 nya kurserna verkar lovande iaf :) så de ska nog bli bra de här...nää, dags att börja städa kanske...suuuuck..

här sitter man o pluggar igen

jodå, rapporter som ska opponeras på o tentor som ska pluggas på..råkade halka in lite lätt på msn så som man alltid råkar göra när man har plugg att göra hehe...kollade vilka som va online o då råkade Fegge va det =) o hans nya demo va tydligen ute så jag lyssnade..har alltid gillat när han skickar sina cover till mig :D o jag vart inte besviken den här gången heller :) han kan verkligen leverera den killen :D

checka in sidan o lyssna vettja :D

http://www.myspace.com/fredriksundstrom


ha de najs!

jaha. . .

suck dags o fixa lite me bilen..nu börjar ju tydligen bromsskivorna tryta :/ usch, inte precis vad en students klena plånbok önskar sig suck..så de blir till att byta runt om och de blir ju definitvit inte billigt...jaja, vi skulle tydligen skruva ner bromsarna först o se hur de såg ut...men de lär väl knappast bli nu i veckan så antingen får jag väl flörta till mig så jag får låna mattias bil eller så får jag la åka me cecilia till o från stallet :)

har iaf hittat en billig helförsäkring på bilen som tom jag klarar av =) drygt 4000 om året...är visserligen så mkt som den kostar nu, "problemet" är bara att den står på morsan, hade kostat en sisådär 13000 om den stått på mig :P
är faktiskt lite småsugen att skriva över den på mig, så jag verkligen äger min bil på riktigt :D ska ta mig ett snack me morsan om de där..

utgång ikväll =) blir nog najs de :)

En rejäl uppdatering

ja de va ju rätt länge sen jag skrev sist..har ju faktiskt hunnit att bli nytt år mellan gångerna ;)

många spännande händelser som inträffat under de gångna året..

  • nya kompisar man har träffat :)
  • de där få dagarna i somras då man faktiskt kunde spendera lite tid på stranden
  • alla de där jobbdagarna uppe i lagården me johanna :D samtidigt som henrik o robban retades me oss
  • den där snygga veterinären som vi hade ute så många gånger?! ;) sorry för den mattias :P
  • veckan när linköpingsborna va nere va ju inte heller helt fel =)
  • man började ju kila stadigt dessutom på slutet av året =) de bästa av allt helt klart :)
familjen skaffade hus i slutet på året, så julhelgen spenderades med allt flytta en hel del från de gamla till de nya...men de gick..väldigt trevligt :) asmkt me uttrymme :) enda negativa va att man inte hade ngn som helst tillgång till internet, så jag kände mig ngt isolerad...fast de vägdes upp av att man fick bättre teckning hahaha :P

festade en hel del me min andra hälft i halmstad..kunde inte blitt bättre o som vanligt när jag o hanna kommer igång blir de allt annat är galet :P året kunde inte ha fått ett bättre avslut än en kyss me älsklingen :)




RSS 2.0