Nyförälskad . . .

. . .mm, helt underbart. Den där känslan som gör att allt känns helt underbart även fast det kanske inte är helt 100. Att veta att man har en underbar kille som är jättemysig är inte alls fel :) sen att de är helt toppen i början med hum hum i tid och otid haha ;) nä men skämt o sido, de är riktigt mysigt . Mysigt att vakna upp och titta in i ett par klarblå ögon som plirar tillbaka lite trött och sen pussas lite :) idag har varit just en sådan dag, flummat runt lite =) käkat riktigt god mat, pluggat lite psykologi, sovit middag i typ 4 timmar och sen bara myst och spelat kort :)

De är helt underbart, försent insåg vi dock att det faktiskt hade spruckit upp och att solen hade tittat fram. Hade vi vart lite snabbare hade vi kunnat ta på oss jackor och lagt oss på en filt ute i trägårn och sovit. Men men, nästa helg kanske? Var trevligt igår med 26årsfest för Patrick och Pernilla :) sen blev det utgång med 3 Hjärtan, Bull's och La Coca. 3 Hjärtan är underskattat, hur mysigt som helst med levande musik. Satte mig bakomfram i Niklas knä, sjöng med och hade riktigt trevligt :D Sen blev det vidare till Bull's satt där till de stängde vid 2 och vidare till La Coca där vi mötte upp med Camilla, Linda, Marcel och Lindas pojkvän. Kan inte bli så mkt bättre, käkade nachotallrik så man slapp köa till fyllemat sen och tro det eller ej men vi kom faktiskt i säng vid 4 tiden..Otroliga framsteg med tanke på att vi oftast knallat hem från Camilla vid halv 6-6 på morgonen haha.

Men att ha träffat en sån fin kille som Niklas, ojoj, där har jag haft tur :) så lika men ändå så olika, samma knepiga humor och samma flummiga humör när man blir trött. Det är helt enkelt bara mys =) det känns helt underbart, nu har jag verkligen hittat tillbaka till mig själv igen. En trevlig pojkvän, ett bra jobb på väg, underbara föräldrar och vänner :D Det kan inte alls bli sämre.

Over n' out!

Bio mys . . .

. . . Jajjemen, med Camilla, Marcel och min snygging Qvint. Blev till slut The Adjustment bureau, riktigt bra. Vissa stunder var jag dock så rastlös att jag böt sida på benen var 3 min haha, hade fruktansvärt mkt spring i benen. Hatar när det blir så och man sitter på bion. Därefter satte vi oss på Bull's och tog en öl, väntade in Hanna o Tina :) tjötade lite och sen begav vi oss hemmåt. 3de gången gillt dessutom för att få käka pasta från Pastavagnen, det har ju inte gått så bra dem andra gångerna. Första gången var det inte ens öppet, andra gången var det så lång kö att jag valde Pölsemannen istället och till slut hade senap i ögonen. Men de är ju som man säger 3de gången gillt och denna gången lyckades det. Som jag har längtat efter en 2 a =) för er som inte vet är det kryddig ädelost med strimlad skinksås ...Helt underbart gott!

Jag och Niklas vandrade hemmåt under tiden som vi käkade på pastan, väl hemma blev det sängen ganska snabbt och vi slocknade efter en stund ;) Morgonen var precis lika mysig som alla andra morgnar med honom, dock är jag helt slut haha men på ett trevligt sätt :D ska bara byta om lite och sen sticka bort till stallet för att rida Jossan. Sen hoppa in i duschen och svida om till lite festkläder och på det igen ikväll :)

Hade egentligen velat gå på allsvenskan premiären idag. HBK - Kalmar FF, men hinner inte pga stallet plus att matchen börjar om 20 min :P Fan att jag inte red igår och kunde låta henne vila idag istället :P då hade jag hunnit haha. Äsch, hänger med på nästa hemmamatch istället.

Over n' out !

RSS 2.0