Ojojoj, dags för en uppdatering :)

Nu är det verkligen dags för en uppdatering, det var verkligen ett bra tag sen jag bloggade lite. Har iof jobbat väldigt mycket haft 2 månader på raken med ca 190 timmar :) Trivs så otroligt bra med alla, allt från 20åringar till 65åriga gamla tokiga gubbar :D Mina föräldrar bland de äldre är helt klart Sture och Allan, Sture som spelat i Tottenham på 70-talet. Allan är den härligt MC tokiga gubben som jobbat tillsammans med Bosse som jag jobbade med på Plönninge.

Självklart alla unga är ju härliga också, mkt flum och skratt blir det. Det smått negativa är ju såklart det långa pendlingsavståndet, men vad gör man inte för jobb hehe. Annars är det riktigt kul, ibland blir det mkt promenerande. Men får väl se hur länge jag orkar pendla så långt, de får tiden avvisa.

Annars flyter allt på, Niklas och jag är fortfarande kära dessutom i jakt på lägenhet :) men, de ger sig de också. Doris är galen som vanligt, smitit 2 ggr nu den senaste veckan. Varav första gången var i regnet och in kom en plaskblöt katt :P

Är också i billetar tagen, inte jättebrått men har ju snart haft Filifjonkan i 5. Efter lång och trogen tjänst är det nog dags för en lite roligare bil :) just nu är suget efter en V70 Diesel stort, men de skiftar lite.

Uppdatering blir väl ilite oftare framöver hoppas jag.

Over n' Out !

RSS 2.0