Utgång på det. . .

. . .ohja, det skulle ju firas att Hanna fyller 23 imorn :) och vilket firande det blev.
Trevligt att träffa alla igen, vissa var det ju länge sen man såg! Stack till Mårtenson och skit va kul vi hade, hade glömt hur kul vi har på Mårten. Dansade loss hela kvällen tappade bort alla, så till slut var det bara Qvint kvar. Stack bort till Bull's en snabbis och träffade Emilia.

Bull's blev ju dessutom lite extra trevligt haha, och det blev ännu trevligare när vi kom tillbaka till Mårtenson :) trevligt att ha lite annat att tänka på. En hel del gemensamt också, Cilare precis som jag haha. Äsch allt löser sig, men mysigt var det allt. Tar det som det kommer, en dag i taget så kan inget bli fel :) !

nää, ikväll blir de lugnt =) duscha och sen sängen på det .

Over n' out !

Depp. . .

. . .Fan alla hjärtans dag närmar sig, och här sitter man singel. Hade gjort vad som helst för att få fira den med Mattias en gång till så jag åt minstonde kan få 1 ordentlig alla hjärtans dag kväll med honom. Vår allra första alla hjärtans dag firade vi med att meka med 745an som jag så vacker la på sidan för ca 2 år sedan. Maten bestod i färdigmat jag sprang upp och köpte på Hemköp som vi slängde i oss och sedan gick ut i verkstaden igen.
Den andra var väl inte heller något att hurra över, jag köpte ett kort till honom sen satt vi typ o käkade godis?

Mina känslor för Mattias pendlar upp och ner som en berg och dalbana, ena stunden vill be honom dra åt helvete men jag vet att det inte gör saken bättre. I nästa stund älskar jag honom över allt annat igen. För det är ju det jag gör, att känna den kärleken jag gör till honom det både otroligt härligt och samtidigt så mår jag så fruktansvärt dåligt över det. Jag tror aldrig jag kommer älska någon så mycket som jag älskar Mattias, den kärleken jag känner till honom är så otroligt stor att jag inte kan beskriva den med ord.

Ikväll blir det nog simning med Camilla och sen tjejsnack, skönt som fan att få ventilera sig =) har träningsverk i vaderna sen den långa promenaden med morsan igår hahaha :P

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment and each day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you

Over n' out !

En trevlig helg . . .

. . .mm, den var najs som fan ! Förra veckan var inte så tokig den heller, fick ju jobb på tisdagskvällen. Jobbar numera för Miljöteamet och städar. Najs med lite timmar, och när jag hade jobbat 2 dgr fick jag ännu fler timmar.
Fick ett litet vikariat med betoning på lite haha för det är över redan imorn :P Men har iaf ca 18 timmar/ veckan, det är alltid något. Får dock se om jag pallar att jobba med den andra, det har bara gått 2 dgr och han fattar inte att det kan ta lite tid att komma in i rutinerna, speciellt om det inte finns några nedskrivna. Kan inte komma med positiv kritik och ber om ursäkt när han klagar och menar på att det inte är hans jobb. Men va fan klaga inte då...

Kan ju iaf tänka tillbaka på en väldigt trevlig helg uppe hos Mattias i Karlskoga :) Kom upp vid 4 tiden på lördagen tror jag, köpte med mig Max burgare :) kändes helt wierd i början, sen började det väl släppa lite och det kändes typ som vanligt. Sen släppte det ordentligt hehe =) var i den gamla lägenheten och städade lite, sen tillbaka till hans dyngmysiga lägenhet..vill ha den där garderoben han hade !! den inglasade balkongen var inte så tokig den heller, hade faktiskt inte haft något emot den lägenheten riktigt fin var den :)
Sen kollade vi på Inception, bra film tror dock jag hade hängt med ännu bättre om jag hade fått se den med text haha. Sen vart klockan rätt mycket så vi gick faktiskt och la oss. Söndan bestod av ännu mer städning, halka på en isfläck utanför Elgiganten och bara ta de lugnt. Sen vid 5 tiden åkte jag hem och var väl hemma vid 10 på kvällen eller något, lite sent men jag får skylla mig själv när jag inte är mer disciplinerad till att hålla tiderna bättre haha...Men som sagt helgen var toppen! Fast tråkigt är att vi förmodligen inte träffas igen fören i april typ...Evigheter !

Nu tänkte jag sova en liten stund, innan jag ska jobba igen! Tar på krafterna det här...Allt löser sig..

För övrigt, kanske jag och Emilia ska säsonga i Grekland =) hade vart spännande o najs!

Over n' out !

Nu rullar de in lite timmar . . .

. . . Ja de är riktigt skönt =) redan fått ca 14 timmar på bara 2 veckor, inte så mkt men de blir ju faktiskt lite pengar :) jobbade 7-16.45 idag, goa pengar men har ju vart ett slitgöra..Strö precis ALLA bås och boxar som finns i lagården, men får man leka med kalvarna lite under tiden så glömmer man snabbt bort det ;)
Jag kommer inte kunna dansa ikväll med träningsverken som redan börjar göra sig påminnd :S

Fick hem en klänning idag som jag beställt på Ellos, mucho najs! Fast måste sy in den lite i midjan innan jag kan använda den. Definitivt a keeper :) den ska med till thailand hihi. Nu är de inte långt kvar, bara 2 månader och 4 dagar sen sitter vi på planet ner mot Tri Trang Beach i Phuket. Lovely!

Älskar för övrigt att lyssna på Volbeat igen, som jag skrev i ett tidigare inlägg vart jag mest arg över att lyssna på dem och vissa andra låtar..men detta har helt gått över, kommit fram till att personen i fråga inte ska få ta så mycket av min energi som den gjort när jag gått och irriterat mig på den personen..Det är helt slut med det nu :) I'm moving on!

Jag har en knäpp katt, tror att det sitter någon skruv lös i den kattens huvud...Kolla in detta



Over 'n out !

Nytt år, nya möjligheter. . .

. . .Ja, man måste ju se positivt på saker och ting. Det har jag alltid försökt att göra. För 2011 kan inte bli lika crappy som 2010 blev.

Men, 2010 var ju inte genomdåligt, det hade många ljusa stunder. Fick fira in året med ett gott gäng och med min älskling Mattias. Vi har badat en del och haft hur kul som helst. PIP detta året va lika blött och jävligt som PIP 2009, men kul ändå. Vad har mer hänt, jo jag fick ju ett kusinbarn lilla Novalie. Umgicks med alla underbara vänner och vad som då var min underbara pojkvän. Allt har egentligen flutit på som det ska med jobb, kompisar och kärlek.

Det negativa med 2010 var ju helt klart att både min farmor och underbara kusin Joel gick bort. Joel som gick bort på tok för tidigt, visserligen något som han själv valde. Själv fick man dåligt samvete för att man intalade sig själv att man inte funnits till för honom när han behövde det som mest. Den känslan har dock försvunnit, det är inte mitt fel och tror heller inte jag hade kunnat ändra på något för att det inte skulle hända. Men man tänker alltid en massa.
Nästa stora negativa sak var ju helt klart att jag och Mattias gick skilda vägar. Där är jag kluven i mina känslor ena stunden saknar och älskar jag honom så jag inte vet vart jag ska ta vägen för att i nästa stund hata honom så in i bomben Don't ask why.

Jaja, med dem negativa sakerna så kan ju knappast 2011 bli sämre än 2010. Och med det sagt så ser jag väldigt ljust på det nya året, tror det kommer bli bra. Allt kommer att lösa sig till slut. Nya året kunde iof börjat bättre, istället för att sitta och tänka hatiska tankar om vad 2 personer ev kunde tänkas göra vid 12 slaget inför det nya året.

over n' out !

RSS 2.0