yaaay =)

nyss hemkommen från bilprovningen..pärlan gick igenom utan några som helst fel =) helt perfekt, detta ska firas ikväll på puben hihihi..

I dessa tråkiga tentatider. . .

så kan man faktiskt behöva skratta lite :P fick denna länken av jessica igår, hade helt glömt bort att den fanns haha...
jag skrattar så tårarna rinner varenda gång jag ser den haha...helt ooootroligt :P

http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY&feature=related

iaf..tentafest imorn då, men den blir lugn för min del..får bli cola..kom på att bilen ska besiktigas halv 8 torsdag morgon..är nog inte så populärt att komma dit bakis :P



Dagen har för övrigt hunnit utvecklas till att bli en tänka-på-johan-dag...många fina minnen =) lyssnade nyss på The Outfields "Your Love" och kom då fram till att den stämmer in sjuukt mkt på min o johans relation för tillfället...har också börjat fundera på om jag inte ska tacka ja iaf...men vet också att de inte kommer bli bra, så vi skiter i det...

Ännu ett rodeopass :P

haha nyss hemkommen från stallet =) detta otroligt mysiga ställe ^^ red Karro idag igen och även denna gång vart jag bjuden på en rodeo tur :P om möjligt ÄNNU värre än den hon bjöd mig på förra veckan..

man kan säga att vi bockade oss fram mellan hinderna :P hon vart inte särskilt pigg på att ta mina skänklar, latare häst får man ju leta efter..men jävlar vilken fart vi fick upp sen hihi...de va bara för de andra att hålla sig på säkert avstånd bakom henne..hmm, någon gång va de faktiskt riktigt nära att jag flög av haha :P men eftersom jag tycker de är så kul när hästen bockar så satt jag bara där på hennes rygg o skrattade hahah =)

nää, åter till pluggandet efter en härlig dusch..Organisationskultur och en massa kaffe here I come...

huuuuh :S

usch..vart på sjukhuset o tagit blodprov :S och enligt mig är blodprov något av de allra värsta som finns, är något sjuuuukt nålrädd...och jo jag vet de låter konstigt från en som har piercat sig 3 ggr och tatuerat sig 2 ggr...
de konstiga är att jag INTE har några som helst problem me att tatuera eller pierca mig, de är liksom på något sjukt sätt skönt och sen blir de ju snyggt också =)

men när de kommer till blodprov och vaccinationer blir jag något fruktansvärt nervös..
har aldrig gillat det, jag vet inte hur många gånger mamma va tvungen att påpeka hur nålrädd jag va som liten och skulle ta alla de där vaccinationssprutorna, ojojoj va jag skrek och grät.
Har tom ett svagt minne av att jag vid ett tillfälle fick sköterskorna att gå me på att ge mamma en spruta efter att jag hade tagit min, sen fick aldrig mamma någon spruta. OJ va arg jag blev då haha..

jaja...får la hoppas att de inte är ngt...paaaarty ikväll, fast de blir en lugn kväll ändå :) See you there =)

RSS 2.0